Bakoš verí, že predajú viac ako 3 000 permanentiek

Verní HC. V Košiciach majú mnohí priaznivci hokeja už svoje stabilné permanentkové miesto.
Verní HC. V Košiciach majú mnohí priaznivci hokeja už svoje stabilné permanentkové miesto. (Autor: judy)
Sportnet|27. máj 2010 o 00:00

Záujem o hokej je v Košiciach neporovnateľne väčší ako v iných mestách. Potvrdzujú to aj priemerné návštevy v Steel Aréne, v ktorej oceliari koncom apríla oslavovali majstrovský titul. Vysoká návštevnosť súvisí aj s predajom permanentiek.

Ten sa v Košiciach odštartoval už 17. mája, teda v deň, keď sa mužstvo začalo pripravovať na extraligový ročník 2010/2011.

KOŠICE. V uplynulej sezóne predal košický hokejový klub na základnú časť 4 521 permanentiek. Na play-off malo permanentky 4 252 divákov. Zväčša už ide o stabilných priaznivcov HC. Tí by mali registrovať dátum 30. jún 2010, lebo do konca júna majú čas na to, aby si v pokladnici Steel Arény dobili kredit na svoje miesto v hľadisku.

Rezervácia do konca júna

"Ak si chce držiteľ permanentky udržať svoje miesto, v nejednom prípade už viac sezón stabilné, systém mu predbežnú rezerváciu vytvoril do konca júna. Po tomto termíne miesto prepadá a kúpiť permanentku naň si bude môcť v auguste ktokoľvek iný. Či už doterajší držitelia permanentiek, alebo noví záujemcovia budú mať do konca júna pri nákupe päťpercentnú zľavu," upozorňuje generálny manažér HC Košice Juraj Bakoš.

Ceny sa nemenili

Ceny permanentiek na základnú časť sa oproti minulému ročníku nemenili. Do konca júna sú po zľave od 71 do 147 eur v závislosti od sektorov. Detská permanentka stojí 50 eur. "Aj v nasledujúcej extraligovej sezóne je v základnej časti 54 kôl a my sme sa rozhodli napriek tomu, že máme za sebou tri najúspešnejšie sezóny ceny permanentiek a ani lístkov nemeniť," vraví Bakoš.

Držiteľov permanentiek čaká aj bonus. "Je ním vstup na domáce prípravné zápasy usporiadané naším klubom. No a v pokladnici Steel Arény si už záujemcovia o permanentky po ich kúpe vyzdvihujú aj darček v podobe nového DVD s názvom: Opäť majstri. V minulej sezóne sme DVD ako novinku distribuovali až počas extraligového ročníka, teraz je už hotové a má aj prvých majiteľov."

Generálny manažér majstrovského klubu verí, že do sezóny pôjdu oceliari s tisíckami verných, ktorí budú mať permanentku. "Nálady našich fanúšikov len ťažko odhadnúť, ale radi by sme predali viac ako tritisíc permanentiek," dodal Juraj Bakoš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Bakoš verí, že predajú viac ako 3 000 permanentiek