Ani Krásna nezastavila Giraltovce

Sportnet|7. máj 2012 o 00:00

Futbalisti MFK Slovan Giraltovce ťahali sériu štyroch zápasov bez prehry. Táto séria ich katapultovala v tabuľke až o šesť priečok vyššie.

Futbalisti MFK Slovan Giraltovce ťahali od zápasu so Svitom (4:0) sériu štyroch zápasov bez prehry. Táto séria ich katapultovala v tabuľke až o šesť priečok vyššie. Aj proti Krásnej nastupovali Giraltovčania víťazne naladení.

GIRALTOVCE. Tomu zodpovedal aj úvod tohto stretnutia, keď ich vedúci gól padol už v 7. min. Lopta z ľavačky Jána Čabalu doslova vymietla pavučinu v pravom hornom rohu Petruškovej bránky.

Autor gólu bol od začiatku veľmi aktívny a gól bol pre neho veľkou odmenou. „Začali sme dobre a aj mne sa darilo. Pred gólom mi priklepol loptu P. Roba a ja som ju mojou lepšou nohou ideálne trafil. Sledoval som smer lopty a z presného zásahu som sa veľmi tešil. Bol to môj doteraz najkrajší gól,“ opísal svoje pocity šťastný strelec.

Domáci pokračovali v útočnej hre, ale veľké šance si nevytvorili. J. Čabala mal prsty aj v druhom góle Slovana.

„Zahrávali sme priamy kop z ľavej strany. Na štandardky som bol určený ja aj I. Bednár. Chcel som to zahrávať sám, ale v poslednej chvíli som to prenechal spoluhráčovi, ktorý to zahral výborne a loptu videl gólman Krásnej až v sieti. Škoda, že sme tento gól nezúročili na zvýšenie skóre. Zbytočne sme sa uspokojili, boli sme presvedčení, že tento súper nás nemôže ohroziť,“ dodal sympatický stredopoliar Slovana.

Úroveň zápasu po druhom góle domácich naozaj upadla do priemeru a v druhom polčase sa nič vážne nedialo. Hostia sa snažili, ale prvú priamu strelu na Štefánika vyslal z diaľky Boda.

Nečudo, že obaja tréneri neboli spokojní a hlas bol zvýšený v oboch kabínach cez prestávku. Bezstarostný futbal pokračoval napriek tomu aj v druhom polčase.

Hostia mali jedinú šancu v 68. min., keď kmeňový hráč Slovana Vaľovský ideálne našiel Bodu, ale ten sa však k zakončeniu nedostal.

Domáci kormidelník Jozef Daňko neskrýval rozčarovanie: „Mali sme hrať úplne ináč. Namiesto toho, aby nás dvojgólové vedenie nakoplo k dobrej hre, prišlo nepochopiteľné uspokojenie. Súper nás nepreveril, bol prakticky neškodný a my sme sa mu prisposobili. Nemáme silnú lavičku a striedania, žiaľ, našu hru neoživili. Nakoniec sme spokojní s víťazstvom a ziskom troch bodov.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Ani Krásna nezastavila Giraltovce