Komisia rozhodcov a delegátov

Úradná správa KR č. 7

20. sep 2021 o 11:22

Úradná Správa KR č.7

KR upozorňuje R na včasné ospravedlňovanie. R je povinný sa ospravedlniť najneskôr 10 dní prostredníctvom emailu na adresu: krobfztn@centrum.sk. V prípade že sa R ospravedlní neskôr ako 10 dní tak ospravedlnenie zaslať na emailovú adresu: krobfztn@centrum.sk a sms na tel: 0905399302.

KR upozorňuje R zaradených v súťažiach ZsFZ, že v prípade ospravedlnenia sa v súťažiach ZsFZ je R povinný zaslať toto ospravedlnenie na mail KR.

KR upozorňuje R, ktorí sú zaradení na Nominačnej listine ZsFZ, aby pozorne sledovali Úradne správy ObFZ.

Ospravedlnení:

Sobota. 18.9.2021 Kubánová, Dragula, Dendis, Klimčík

Sobota – Nedeľa 18.9 – 19.9.2021 Barančík, Matejovičová

Nedeľa. 19. 9. 2021 Hudec, Zelieska

Do prihlásenia: Stacho, Sloboda

6. kolo OŠK Slovan Kostolné – SFK Nová Ves nad Váhom: KR na základe vlastných zistení, písomných podaní prijala opatrenia v súlade zo zásadami pre činnosť.

7 kolo Spartak Myjava B – TFK 1939 Záblatie. KR na základe hodnotenia DZ prijala opatrenia v súlade zo zásadami pre činnosť.

R Kurnický si vykonal sankciu udelenú v US KR č. 7

KR berie na vedomie podanie OFK Drietoma

Pochvala doručená prostredníctvom ISSF

KR berie na vedomie pochvalu od TJ Družstevník Vlára Ľuborča na výkon funkcie Rozhodcu  R: Miroslav Tarabus, Tadeáš Vaňo, Martin Čaja

Oznam KR

KR upozorňuje všetkých R na dôsledné vyplňovanie Zápisu o stretnutí!!!

R musí kontrolovať či je v Zápise o stretnutí uvedený: Vedúci mužstva, Tréner, Lekár poprípade masér. Pokiaľ nebudú uvedení v zápise musí R na to upozorniť Vedúceho mužstva.

V prípade že sa nedajú Vedúci mužstva, Tréner, Lekár, alebo masér nahrať do systému, musí R mená Vedúceho mužstva, Trénera, Lekára alebo maséra uviesť v zápise o stretnutí v kolónke Záznam rozhodcu

Martin Markech – poverený vedením KR

Súvisiaci obsah