Zvolen rokoval s Nitrou o Lipianskom, zatiaľ sa nedohodli

SITA|17. okt 2007 o 15:53

ZVOLEN 17. októbra (SITA) - Vedenie deviateho tímu slovenskej hokejovej Slovnaft extraligy HKm Zvolen má záujem o skúseného útočníka Jána Lipianskeho, ktorý v úvode sezóny 2007/08 pôsobil v Nitre, no ...

ZVOLEN 17. októbra (SITA) - Vedenie deviateho tímu slovenskej hokejovej Slovnaft extraligy HKm Zvolen má záujem o skúseného útočníka Jána Lipianskeho, ktorý v úvode sezóny 2007/08 pôsobil v Nitre, no po 10. kole si zbalil veci a z tímu odišiel. "V stredu sme sa s Nitranmi bavili o možnosti príchodu Jána Lipianskeho k nám, no zatiaľ sme sa nedohodli. Problémom je vzťah Nitry so samotným hráčom, obe strany zatiaľ nenašli spoločnú reč ohľadom ukončenia spolupráce a je dosť možné, že v tejto veci rozhodne až arbitráž," informoval agentúru SITA generálny manažér HKm Ivan Piovarči. Zvolenčania boli pripravení ponúknuť Nitre aj vyrovnanie vo forme hráčskej výmeny, no takto musia čakať na dohodu Lipianskeho s vedením HK Ardo. "S Lipianskym sme priamo nekomunikovali, iba s jeho agentom. Máme predstavu, že by sme sa mali dohodnúť, ak sa vyriešia veci okolo," doplnil I. Piovarči.

Vo Zvolene pristúpili už v utorok k menším zmenám v kádri, pod Pustý hrad prichádza 35-ročný český gólman Vladimír Hudáček, naopak v tíme skončila trojica brankár Peter Ševela a útočníci Tomáš Škvaridlo a Rastislav Gašpar. Práve jeden z tohto tria by mohol v prípade dohody zamieriť do Nitry, o budúcnosti ostatných sa rozhodne v najbližších dňoch. "Zatiaľ je to veľmi čerstvé. Myslím si, že to netreba zvlášť uponáhľať," povedal generálny manažér Zvolena.


Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»Zvolen rokoval s Nitrou o Lipianskom, zatiaľ sa nedohodli