Zuzulová leží doma s virózou, na MS vyrazí asi až v stredu

Veronika Zuzulová sa na posledných pretekoch svetového pohára v nemeckom Zwieseli tešila z druhého miesta.
Veronika Zuzulová sa na posledných pretekoch svetového pohára v nemeckom Zwieseli tešila z druhého miesta. (Autor: TASR)
Vojtech Jurkovič|14. feb 2011 o 17:01

Historicky prvý štart Slovenska v stredajšej tímovej súťaži na majstrovstvách sveta v alpskom lyžovaní bude bez Veroniky Zuzulovej.

Historicky prvý štart Slovenska v stredajšej tímovej súťaži na majstrovstvách sveta v alpskom lyžovaní bude bez Veroniky Zuzulovej.

BRATISLAVA. Piata slalomárka vo Svetovom pohári Veronika Zuzulová leží doma s virózou.

„Tréningový pobyt v rakúskom Innerkremse sme museli v nedeľu predčasne ukončiť. Veronika mala zvýšenú teplotu. V pondelok bola u lekárky, ktorá jej nariadila 2–3 dňový absolútny pokoj na lôžku. Na šampionát do Garmischu vyrazíme najskôr v stredu. Ak bude v poriadku nastúpi na štvrtkový obrovský slalom,“ povedal pre SME jej otec a tréner Timotej Zuzula.

Šéfka Slovenskej zväzovej asociácie Janka Gantnerová reagovala trochu prekvapene. „Ach áno, vlastne aj dcéra Janka mi spomínala, že Veroniku dusil kašeľ, trénovali spolu v Innerkremse. Na tímovú súťaž sme sa prihlásili, namiesto Veroniky pôjde jedna z dvojice Škvarková alebo Saalová.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Zuzulová leží doma s virózou, na MS vyrazí asi až v stredu