Židek do finále zo šiesteho miesta

SITA|13. mar 2008 o 12:15

VALMALENCO 13. marca (SITA) - Slovenský reprezentant v snoubordingu Radoslav Židek postúpil do finále snoubordkrosu na záverečnom podujatí Svetového pohára v talianskom stredisku Valmalenco, keď v kvalifikácii ...

VALMALENCO 13. marca (SITA) - Slovenský reprezentant v snoubordingu Radoslav Židek postúpil do finále snoubordkrosu na záverečnom podujatí Svetového pohára v talianskom stredisku Valmalenco, keď v kvalifikácii obsadil šieste miesto. Na najrýchlejšieho Kanaďana Dereka Wintermarsa stratil Židek 0,62 stotín sekundy. V osemfinálovej jazde budú súpermi 26-ročného Žilinčana Nór Öystein Wallin, tretí muž priebežného poradia SP v snoubordkrose Mario Fuchs z Rakúska a domáci pretekár Luca Matteotti. Aktuálny líder hodnotenia disciplíny Pierre Vaultier z Francúzska obsadil postupové 23. miesto.


Svetový pohár v snoubordingu - Valmalenco (Tal.):

Snoubordkros - kvalifikácia: 1. Derek Wintermars (Kan.) 1:00,13 min, 2. Simon Bonenfant (Kan.) +0,01 s, 3. Alex Pullin (Austr.) +0,14, 4. Stian Sivertzen (Nór.) +0,24, 5. Mattias Blomberg (Švéd.) +0,53, 6. Radoslav Židek (SR) +0,62.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Zimné športy»Židek do finále zo šiesteho miesta