Zelenský skočil aj v juniorke Spartaku

Peter Zelenský.
Peter Zelenský. (Autor: SITA)
TASR|20. jún 2013 o 13:25

Juniorov v druhej lige povedie Ekhardt. Doterajší kouč rezervného tímu bude pôsobiť od novej sezóny v Palárikove.

TRNAVA. Juniori FC Spartak Trnava budú hrať druhú najvyššiu slovenskú futbalovú súťaž pod vedením trénera Vladimíra Ekhardta. Ten na lavičke strieda Petra Zelenského.

Doterajší kouč rezervného tímu bude pôsobiť od novej sezóny v Palárikove. "Klub má záujem postúpiť z najvyššej krajskej súťaže. Korektne sme sa dohodli na spolupráci. Futbal je moja láska a chcem v ňom naďalej pracovať," uviedol lúčiaci sa Zelenský.

Pri kormidle juniorky Spartaka ho strieda Ekhardt, ktorý mužstvo viedol od jarnej časti, až pokým ho neprevelili na záchranárske práce k A-mužstvu.

"Podali sme prihlášku do druhej ligy. Mužstvo je treba vystavať na pevných základoch, aby nebolo v súťaži len fackovacím panákom. Inak by ju nemalo zmysel hrať. Preto uvažujeme, že okrem súčasnej kostry juniorky, ktorá vybojovala postup, tím doplníme aj o nových hráčov, či niektorých navrátilcov z hosťovaní," povedal Ekhardt.

Domáce súťažné druholigové zápasy bude hrať trnavská juniorka v nedeľu predpoludním na Štadióne Antona Malatinského v Trnave.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Zelenský skočil aj v juniorke Spartaku