Zápasníci zo Sniny bojovali v Bánovciach nad Bebravou

Sninská zostava v Bánovciach nad Bebravou.
Sninská zostava v Bánovciach nad Bebravou.
Sportnet|15. jún 2017 o 00:00

Turnaja sa zúčastnilo 166 mladých športovcov z 23 klubov z Maďarska, Česka a Slovenska.

SNINA. Prvý júnový víkend MZK Bánovce nad Bebravou usporiadal v Mestskej športovej hale 2. ročník Medzinárodného turnaja mládeže v zápasení vo voľnom štýle.

Turnaja sa zúčastnilo 166 mladých zápasníkov z 23 klubov z Maďarska, Česka a Slovenska.

Zápasilo sa v kategóriách kadeti, mladší a starší žiaci, prípravka A a B. Zápasilo sa podľa pravidiel FILA pod dozorom hlavného rozhodcu Vladimíra Laca.

Tohto turnaja sa zúčastnilo aj päť mladých zápasníkov Slávie Snina pod vedením trénerov Antona Andrejka a Slavomíra Štofíka.

V kategórii kadetov vo váhe do 76 kg štartoval Maroš Tóth, ktorý podal dobrý výkon, hoci štartoval o váhu vyššie, pretože si neupravil svoju váhu 69 kg a obsadil pekné druhé miesto.

Porazil aj niekoľkonásobného majstra Slovenska.

V kategórii mladší žiaci vo váhe do 57 kg Oliver Andrejko po troch výhrach a dvoch prehrách obsadil nelichotivé štvrté miesto.

V prípravke A vo váhe do 33 kg Marek Lešanič dvakrát zvíťazil a dvakrát prehral a obsadil konečné piate miesto.

Nedarilo sa ďalším dvom prípravkárom Jakubovi Mladenovi a Matiášovi Haburajovi, ktorí po dvoch prehrách z bojov vypadli.

„Chlapcom ďakujem za ich výkony. Najbližšie nás čaká seniorská liga v Nitre a v závere júna cestujeme na medzinárodný turnaj do Brna,“ skonštatoval Anton Andrejko, tréner klubu.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Zápasníci zo Sniny bojovali v Bánovciach nad Bebravou