Zajtra chcem s Bayernom prehrať, hovoril Wenger na tlačovke

(Autor: SITA/AP)
Sportnet|18. feb 2013 o 21:21

Manažér Arsenalu sa v tejto sezóne opäť ocitol pod paľbou kritiky pre nevýrazné výsledky tímu.

LONDÝN. Ako veľmi je Arséne Wenger po neúspešných výsledkoch pod tlakom, naznačila tlačová konferencia pred utorkovým zápasom Ligy majstrov jeho Arsenalu s Bayernom Mníchov.

Manažéra Gunners rozrušila takmer každá otázka, ktorú mu novinári položili a keď sa diskusia obrátila na to, ako veľmi chce pohárovú súťaž vyhrať, ironicky povedal: "Chcem prehrať. Chcem prehrať zajtrajší zápas, aby ste boli šťastní," odkázal novinárom.

"Samozrejme, že chcem vyhrať," doplnil po chvíli. "Ale v Európe je veľa tímov, ktoré majú kvalitu (na to, aby súťaž vyhrali.) ... Ľudia hovoria, že teraz nemáme veľkú šancu vyhrať. Ja si myslím, že máme vynikajúcu šancu, pretože verím, že mám silný tím."

Wenger sa v tejto sezóne opäť ocitol pod paľbou kritiky pre nevýrazné výsledky tímu, ktorý je mimo prvej štvorky v domácej Premier League a cez víkend vypadol z FA Cupu po prehre s druholigovým Blackburnom.

Keď sa manažéra jeden z novinárov spýtal na špekulácie, že má s Arsenalom predĺžiť kontrakt o ďalšie dve sezóny, Wenger podráždene povedal, že informácie nie sú pravdivé.

"Pracujem v Anglicku 16 rokov a myslím, že si zaslúžim trochu viac dôveryhodnosti ako nesprávna informácia, ktorá ma jediný zémer: ublížiť," citoval ho denník Guardian.

Ako diskusia o zmluve pokračovala, obe strany sa dostali do absurdnej výmeny: "Pozerám sa na vás pretože vy ste dali informáciu, neviem, či ste to boli vy, neviem, odkiaľ je. Prečo sa pozeráte na mňa?" spýtal sa Wenger, na čo mu novinár odpovedal: "Pretože je to vaša tlačová konferencia".

Keď sa ho novinárka pýtala na sobotňajšiu prehru s Blackburnom, povedal, že toto je tlačovka k zápasu Ligy majstrov a o Blackburne hovoril priamo po zápase. "Môžem dostať nejakú otázku o zajtrajšom zápase? To by bolo veľmi pekné."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Anglicko»Zajtra chcem s Bayernom prehrať, hovoril Wenger na tlačovke