Weiss mladší: Diváci boli hanbou

Vladimír Weiss zastavuje Phillipa Erneho.
Vladimír Weiss zastavuje Phillipa Erneho. (Autor: TASR)
Sportnet|11. sep 2012 o 23:45

Fanúšikovia očakávali od našich hráčov v zápase proti Lichtenštajnsku omnoho viac a dali to aj jasne najavo.

BRATISLAVA. Je hanba, čo dnes predviedli diváci, povedal po zápase proti Lichtenštajnsku (2:0) slovenský záložník Vladimír Weiss ml.

Hráč talianskej Pescary skritizoval návštevu (na stretnutie prišlo oficiálne 4200 ľudí), a najmä piskot ľudí na vlastných hráčov počas zápasu.

Hráme pre ľudí, tvrdí Weiss

"Je to hanba, aby na reprezentačný zápas došlo toľkoto ľudí a polovica z nich pískala," konštatoval 22-ročný hráč.

Slovenským futbalistom sa nedarilo podľa predstáv, často sa trápili a tomu zodpovedala aj slabá atmosféra na Pasienkoch.

"Súper bol zdolateľný aj vyšším rozdielom, ale sú také stretnutia, keď máte sto šancí a dáte desať gólov. Lichtenštajnčania sa zatvárali pred svojím pokutovým územím a nám sa nedarilo dať góly. Dôležité sú však tri body," hodnotil.

"My hráči sme v pohode, ideme si svoje. Ľudia si však musia uvedomiť, že hráme pre nich a my od nich potrebujeme, aby nás povzbudzovali a nie, aby od tretej minúty pískali."

Sapara: Pokriky bolia

Strelec prvého gólu Marek Sapara v polčasovom rozhovore priznal, že hráči na trávniku počujú každé jedno slovo z tribúny.

"Keď počujeme od piatej minúty z hľadiska pokriky, aby sme striedali, tak to aj trochu zabolí," citoval ho denník Pravda.

"Čakali sme lepší výsledok a vyššie víťazstvo. Celý národ vedel výsledok Lichtenštajnska v zápase s Bosnou a čakal, že aj my im dáme osmičku," povedal Sapara už po zápase.

"Do ďalšieho súboja musíme niektoré veci zmeniť."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Reprezentácie»Weiss mladší: Diváci boli hanbou