Výnimočné akcie NHL: Jágrova delovka či Stepanov únik

Derek Stepan oslavuje svoj g proti Floride.
Derek Stepan oslavuje svoj g proti Floride. (Autor: TASR/AP)
Sportnet|13. dec 2011 o 16:25

Mimoriadne brankárske či gólové momenty priniesol týždeň v NHL.

Derek Stepan

Iba 21-ročný útočník New Yorku Rangers Derek Stepan v zápase proti Panthers zaskočil hráčov Floridy, keď v záverečných sekundách oslabenia vlastného tímu vyviezol puk až na polovicu súpera a do bránky Joseho Theodora dal gól na 3:1 pre Rangers. Newyorský tím sa tešil z výhry 6:1.

Kyle Brodziak

Centrovi Minnesoty Wild Kylovi Brodziakovi zápas s Phoenixom vyšiel. Nielenže otváral skóre, ale pri svojom druhom góle ho obrancovia Coyotes nedokázali zastaviť ani pri výlete za bránu Mikea Smitha. Minnesota zdolala Phoenix celkovým skóre 4:1 a natiahla víťaznú sériu na sedem zápasov.

Antti Niemi

Marián Hossa mal v tretej tretine zápasu so San Jose na hokejke vyrovnávajúci gól, no Antti Niemi naňho vytiahol parádny zákrok. Napokon však ani on nezabránil prehre svojho tímu s Chicagom 2:3.

Tim Thomas

Keď sme už pri brankároch, gólman Bostonu Tim Thomas má za sebou kariéru plnú vynikajúcich zákrokov, ale ako píše nhl.com, toto doma neskúšajte.

Jaromír Jágr

Napriek tomu, že má Jágr už 39 rokov, vo Philadelphii dokazuje, že mu strieľať góly stále chutí. V zápase s Tampou Bay zvyšoval na 2:1, bol to v poradí jeho už desiaty gól sezóny. Viac o Jaromírovi Jágrovi počas aktuálnej sezóny si prečítajte tu >>

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»NHL»Výnimočné akcie NHL: Jágrova delovka či Stepanov únik