Všetky kluby Fortuna ligy dostali licenciu na ďalší rok

Všetky tímy Fortuna ligy splnili licenčné podmienky.
Všetky tímy Fortuna ligy splnili licenčné podmienky. (Autor: TASR)
SITA|4. máj 2016 o 09:01

O udelení licencií informoval Slovenský futbalový zväz.

BRATISLAVA. Kompletný tucet klubov, účinkujúcich v najvyššej slovenskej futbalovej súťaži Fortuna lige v sezóne 2015/2016, dostalo licenciu aj na nastávajúci ročník 2016/2017. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v novej úradnej správe.

"Licenčná komisia SFZ oznamuje, že Prvostupňový orgán licenčného konania (POLK) na svojom zasadnutí dňa 26. apríla 2016, na základe vykonaného preverenia klubov a preukázaného splnenia požiadaviek licenčných kritérií, definovaných v Smernici klubového licenčného systému SFZ (vydanie 2015), rozhodol udeliť licenciu pre klubové súťaže Európskej futbalovej únie UEFA a Fortuna ligu v licenčnej sezóne 2016/2017 týmto klubom: ŠK Slovan Bratislava futbal, FC DAC 1904 Dunajská Streda, MFK Zemplín Michalovce, Spartak Myjava, ŽP Šport Podbrezová, MFK Ružomberok, FK Senica, MFK Skalica, AS Trenčín, FC Spartak Trnava, FC ViOn Zlaté Moravce a MŠK Žilina. Platnosť udelenej licencie je od 1. júna 2016 do 31. mája 2017 vrátane," uvádza sa na webe SFZ.

"Kluby, ktorým POLK v rozhodnutí o udelení licencie uložil aj ďalšie opatrenia, sú tieto povinné plniť v stanovených termínoch. Rozhodnutie POLK (licencia) bolo všetkým klubom zaslané elektronickou, aj doporučenou poštou."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Všetky kluby Fortuna ligy dostali licenciu na ďalší rok