V Doboji operovaný tréner Prešova je už doma

Rastislav Trtík. Tréner prešovských hádzanárov.
Rastislav Trtík. Tréner prešovských hádzanárov. (Autor: Ján Leško)
Ján Leško|31. aug 2016 o 00:00

Pred hádzanármi Tatrana Prešov je ďalší, najdôležitejší turnaj.

PREŠOV. Hektické obdobie prežíval v predošlých dňoch hádzanársky Tatran Prešov. Týždeň strávilo mužstvo na cestách a na Medzinárodnom TV turnaji šampiónov v Doboji v Bosne a Hercegovine, jednom z najstarších podujatí hádzanárov v Európe, ktoré aj za účasti prešovského tímu napísalo štyridsiatu ôsmu kapitolu.

Krátko po návrate do Prešova hral dvanásťnásobný slovenský hádzanársky šampión o Česko – Slovenský pohár v Tatran handball arene.

Ako sme už zverejnili, Tatran Prešov bez trénera Trtíka a s hráčmi, ktorí dohrávali turnaj v Doboji po zraneniach so sebazaprením, obsadili konečné druhé miesto.

Známy je aj fakt, že počas uplynulej nedele a pondelka úspešne hrali o Česko – Slovenský pohár, ktorý po premiérovom zisku pred rokom v Prahe obhájili pred vlastným publikom.

V Doboji za hospitalizovaného trénera Tatrana Prešov Rastislava Trtíka potom, ako ho postihli akútny zápas slepého čreva, jeho následné prasknutie a nevyhnutná operácia v dejisku turnaja, zaskočili koučujúci hráči, kapitán mužstva Radovan Pekár a brankár Vadim Bražnyk.

V zápasoch o Česko – Slovenský pohár sa roly zastupujúcich trénerov ujali úspešní prešovskí mládežnícki tréneri Marek Gernát a Stanislav Kolpak.

Pred hádzanármi Tatrana Prešov je ďalší, najdôležitejší turnaj.

Už nie prípravného charakteru, ale boj o jedinú postupovú miestenku z kvalifikačného turnaja o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov. Nuž a postup do nej je prioritný cieľ slovenského majstra.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V Doboji operovaný tréner Prešova je už doma