Várady do tretice najlepším futsalistom Slovenska

SITA|17. jan 2008 o 18:00

TRENČÍN 17. januára (SITA) - Najlepším slovenským futsalistom za rok 2007 sa stal Vojtech Várady. Kanonier slovenskej reprezentácie a Slov-maticu FOFO Bratislava sa tak dostal na pomyselný trón už tretíkrát ...

TRENČÍN 17. januára (SITA) - Najlepším slovenským futsalistom za rok 2007 sa stal Vojtech Várady. Kanonier slovenskej reprezentácie a Slov-maticu FOFO Bratislava sa tak dostal na pomyselný trón už tretíkrát v rade. Dvadsaťsedemročný Várady (13. 5. 1980) nechýba ani v All Stars Teame za uplynulý rok. Úspech majstrovského Slov-maticu zvýraznili účasťou v najlepšej päťke aj Peter Haľko a Igor Nagy. Okrem nich sa do "zostavy vlaňajšieho roka" dokázali svojimi výkonmi prepracovať aj brankár Peter Molnár z Levíc a najlepší strelec doterajšieho priebehu Joma extraligy Milan Pavlovič zo Senice. Cenu pre najlepšieho trénera si na štvrtkovom slávnostnom vyhlásení ankety Top Futsal 2007 v trenčianskom hoteli Magnus prevzal rovnako ako vlani Milan Kollár, ktorý vedie Slov-matic i slovenskú reprezentáciu. Objavom roka sa stal Erik Klema z RCS Košice, v hlasovaní futsalových odborníkov triumfoval medzi rozhodcami Mário Bohun z Bratislavy.


Výsledky ankety Top futsal 2007:


Najlepší hráč v SR: Vojtech Várady (Slov-matic FOFO Bratislava)


All Stars Team: Peter Molnár (ŠK Šped-Trans Levice) - Peter Haľko, Igor Nagy, Vojtech Várady (všetci Slov-matic FOFO Bratislava), Milan Pavlovič (FC Patrik Senica)


Objav roka: Erik Klema (RCS Košice)


Tréner roka: Milan Kollár (reprezentácia SR, Slov-matic FOFO Bratislava)


Rozhodca roka: Mário Bohun



zs;ds;fr;ru

Nachádzate sa tu:
Domov»Halové športy»Futsal»Várady do tretice najlepším futsalistom Slovenska