V stretnutí o čelo tabuľky vyšli Plavničania naprázdno

Plavničania na lídra nestačili.
Plavničania na lídra nestačili. (Autor: Richard Hudeček)
Sportnet|25. apr 2012 o 00:00

Vo štvrtoligovom ťaháku kola tímov zo špice tabuľky sa Plavničania v nedeľu predstavili na ihrisku lídra vo Vysokých Tatrách.

Vo štvrtoligovom ťaháku kola tímov zo špice tabuľky sa Plavničania v nedeľu predstavili na ihrisku lídra vo Vysokých Tatrách, ktorý to po nešťastnom vypadnutí vo vlaňajšej sezóne s opätovným návratom do najvyššej regionálnej myslí vážne. Jasnou rečou to síce potvrdili aj teraz, ale treba poznamenať, že Plavnica bola pre nich veľmi tvrdým orieškom.

PLAVNICA. Vzhľadom na celkový vývoj stretnutia, keď si v záverečnej štvrťhodine vytvorili hostia ofenzívny tlak na Hájovského bránu, by deľba bodov neprekvapila. Po domácom víťazstve vyšli hostia z Plavnice tak ako v Breznici vonku opäť bodovo naprázdno.

V tomto atraktívnom dueli tímov zo špice tabuľky by ale remíza hostí za predvedený výkon určite veľmi potešila. Po stretnutí to potvrdil aj jeden z kľúčových hráčov zadných radov skúsený Jozef Pavlišin.

„Som presvedčený, že oba tímy sa postarali o stretnutie veľmi kvalitnej úrovne a zároveň potvrdili svoju hernú silu a postavenie v prvom kvartete tabuľky. V prvom polčase sa domácim síce podarilo dostať do vedenia, no na ihrisku ich prevahu výraznejšie nebolo cítiť. Po obrátke sme prepli hlavne v ofenzívnej činnosti na vyšší rýchlostný stupeň, no v koncovke nám šťastena nepriala. Naopak, Vysokotatrancov dostala do väčšej hernej gólová poistka, na ktorú sme aj napriek útočnému úsiliu už nenašli odpoveď na vyrovnanie. V poslednej fáze merania síl sa nám ešte podarilo znížiť stav a tým pádom zdramatizovať toto stretnutie, ale pred deľbou bodov, keď bol najbližšie nášmu gólu Dlugoš, zachránil hostiteľov od pohromy reflexívnymi zákrokmi ich gólman Hájovský. Aj keď sme po domácom víťazstve na ihrisku súpera opäť vyšli bodovo naprázdno, predvedeným výkonom sme absolútne nezaostali za očakávaním a domácim sme boli v niektorých fázach merania síl viac než vyrovnaným mužstvom. Najbližšie hostíme pred zrakmi našich fanúšikov mužstvo z pokojných vôd z Dlhého Klčova, ktoré dokáže svojich súperov neraz zaskočiť. Do stretnutia preto pôjdeme s jasným cieľom zabodovať naplno a koncentrovaným výkonom potvrdiť úlohu papierového favorita.“

V. Tatry - Plavnica 2:1 (1:0)

Góly: 5. Borza, 50. Palguta - 75. Dlugoš. PLAVNICA: Beňo - Varga, Ján Pavlišin, Hricko (30. Hutník), Kuľanda - Jozef Pavlišin, Kupec, Pekár, Janič - Chovanec (60. Mariančík), Dlugoš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V stretnutí o čelo tabuľky vyšli Plavničania naprázdno