V šlágri kola Tatranci nezakopli

Šláger kola. Vysoké Tatry porazili Sninu 2:0.
Šláger kola. Vysoké Tatry porazili Sninu 2:0. (Autor: riso)
Sportnet|26. okt 2012 o 00:00

Výbornú úroveň mal šláger kola štvrtej ligy Východ medzi Vysokými Tatrami a Sninou.

Domáci vyhrali 2:0 a v tabuľke sa dostali na druhé miesto práve pred svojho súpera spod Vihorlatu.

VYSOKÉ TATRY. V čele zostáva Bardejovská Nová Ves, ktorá má pred Tatrancami päťbodový náskok.
Domáci rozhodli o svojom triumfe dvomi gólmi v druhom polčase.

„Pripravovali sme sa na tento zápas ako na zápas jesene. Predstavilo sa u nás veľmi kvalitné mužstvo. Zvládli sme to veľmi dobre, aj keď súper mal nejaké gólové šance. Rozhodla efektivita v koncovke. Hostia svoje príležitosti nevyužili, my sme z viacerých šancí dali dva góly. Bolo to trochu nervózne stretnutie, dosť o emóciách. Predsa len, išlo o veľa,“ povedal tréner Vysokých Tatier, Ladislav Lipnický.

Kľúčovým momentom duelu bol vedúci gól domácich, ktorý určil jeho ďalší priebeh. „Určite bolo veľmi dôležité, že sa nám podarilo streliť prvý gól. Na tomto ťažkom ihrisku je to obzvlášť dôležité. Po tomto momente sme sa snažili udržiavať si tento výsledok. Po štandardnej situácii sa nám ešte podarilo zvýšiť svoj náskok. Predviedli sme jeden z tých kvalitnejších výkonov,“ poznamenal Lipnický.

V nedeľu sa jeho zverenci predstavia v Sabinove.

„V zostávajúcich dvoch kolách jesene by sme chceli vonku uhrať ešte nejaké body. Najbližšie sa predstavíme v Sabinove, ktorý je momentálne v dobrej forme a pohode. Na ihriskách súperov sa nám po hernej stránke darí trochu viac. Preto verím, že sa nám podarí zabodovať,“ dodal Lipnický.


Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V šlágri kola Tatranci nezakopli