V Skalici obmieňajú káder, Pálffy ostáva

SITA|2. máj 2012 o 15:34

Hokejisti HK 36 Skalica začali s prípravou na novú sezónu. Pod vedením trénerskej dvojice Peter Oremus, Svatopluk Kosík čaká na mužstvo takmer 9 týždňov tréningov na suchu.

SKALICA.

V druhom tíme po základnej časti nastalo viacero zmien, v Skalici chcú dať opäť väčšiu šancu vlastným odchovancom. V kádri, z ktorého odišlo 10 až 12 hráčov, aj naďalej ostávajú Žigmund Pálffy, Tibor Višňovský či René Školiak.

Podobne ako u iných slovenských extraligistov, aj v Skalici príde k znižovaniu rozpočtu. V zákulisí sa hovorí, že HK 36 by mohol byť po vstupe Slovana do KHL jeho farmou.

"Samozrejme, že aj my budeme v rámci možností šetriť. Inej cesty dnes niet. Čo sa týka farmy Slovana, že by sme ňou mali byť my, ja osobne túto myšlienku vítam a som jej naklonený. Veď je to príležitosť pre mladých hráčov z regiónu dostať sa do KHL. Akú zaujímavejšiu motiváciu by mohli mať? Výkonný výbor SZĽH ešte o tejto veci nerozhodol, ale verím, že sa tak stane čoskoro," povedal pre denník Šport primátor mesta a viceprezident klubu Stanislav Chovanec.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»V Skalici obmieňajú káder, Pálffy ostáva