V ŠK Milénium sa tešia na úvodné derby

Ilustračné.
Ilustračné. (Autor: SITA)
Juraj Ščerbík|11. mar 2017 o 00:00

Jarnú časť tretej futbalovej ligy začnú príťažlivým zápasom.

BARDEJOV. Jarnú časť tretej futbalovej ligy začnú futbalisti ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves 19. marca príťažlivým derby.

Zápasy s Giraltovcami stále patrili medzi tie hodnotné v regióne.

Novovešťania sú po štrnástich zápasoch jesennej časti III. ligy so šiestimi výhrami a tromi remízami na deviatom mieste.

Keďže aj tu sa o udržanie bude rozhodovať v niekoľkých rovinách, je treba bodovať, posunúť sa aspoň o čosi vyššie.

Podoba kádra sa oproti jeseni veľmi nezmení, no všetci sa chcú od úvodu posúvať do pokojných pozícií.

Prezident klubu František Šott starší sa spolieha nielen na vlastných odchovancov, ale aj hráčov z Partizána Bardejov, ktorí boli posilami.

„Z nášho dorastu boli v príprave Maxin, Kaščák a Štefančin. Už v minulosti sa talenty z našej liahne dokázali v zápasoch presadiť, budeme sa spoliehať na ich výkonnosť. Po operácii je Solanič, Mihaľ a P. Jaš odišli za prácou. Posilniť by nás mal Patrik Pillár zo Šiby. Ľalík z Partizána zostava u nás, kým mladší Kukulský sa vracia do A-mužstva,“ zreferoval F. Šott starší.

Príprava na umelom trávniku sa vydarila, no hráči už budú radi, keď vstúpia na prírodné mäkšie terény.

„Pracujúci i študenti trénovali podľa možností. Ani jeden tréning nevynechali naši najstarší Valkučák aj s trénerom Šottom mladším. Myslím, že sme schopní podávať lepšie výkony ako v jeseni. Nepoznám hráča, ktorý by sa netešil na súťaž a najmä na úvodné toplianske derby,“ zvýraznil prezident ŠK Milénium.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»V ŠK Milénium sa tešia na úvodné derby