V Ružomberku sprievodné akcie pre divákov

SITA|21. aug 2007 o 15:00

RUŽOMBEROK 21. augusta (SITA) - Mestský futbalový klub Ružomberok pozýva všetkých futbalových priaznivcov na majstrovské stretnutie 7. kola Corgoň ligy proti AS Trenčín, ktoré sa uskutoční v sobotu ...

RUŽOMBEROK 21. augusta (SITA) - Mestský futbalový klub Ružomberok pozýva všetkých futbalových priaznivcov na majstrovské stretnutie 7. kola Corgoň ligy proti AS Trenčín, ktoré sa uskutoční v sobotu 25. augusta o 19.30 h. Keďže v predchádzajúcom domácom zápase s Artmediou Petržalka sa dvojstého fanúšika v diváckom "fansektore" nedočkali, pokračuje akcia "Fanúšikovský sektor“. Dvojstého priaznivca vo fansektore odmenia zaujímavou cenou. Počas polčasovej prestávky sa uskutoční súťaž "O zlatú kopačku Viliama Hyravého". Každý záujemca môže v tejto polčasovej súťaži vyhrať 1000 Sk a zároveň postúpiť do finálového kola, do ktorého sa v minulom zápase nepodarilo dostať žiadnemu účastníkovi.

V rámci širokého predzápasového programu sa v piatok 24. augusta v hypermarkete Tesco uskutoční autogramiáda s letnou ružomberskou posilou Milomirom Sivčevičom z MFK Rimavská Sobota. Fanúšikovia budú môcť získať jeho podpis na zberateľské kartičky, ktoré vydajú v limitovanej edícii. Agentúru SITA informoval obchodný riaditeľ MFK Ružomberok Michal Mertinyák.



bg;kj;lb;ru

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V Ružomberku sprievodné akcie pre divákov