V Ružomberku sprievodné akcie pre divákov

SITA|30. aug 2007 o 09:18

RUŽOMBEROK 30. augusta (SITA) - Mestský futbalový klub Ružomberok pozýva všetkých futbalových priaznivcov na majstrovské stretnutie 8. kola Corgoň ligy proti MFK Košice, ktoré sa uskutoční v sobotu 1.

septembra o 19.30 h. V rámci predzápasového programu sa uskutoční akcia "MFK Ružomberok a Tesco Ružomberok otvárajú nový školský rok", počas ktorej deti vo veku od 8 do 15 rokov (vstup na stretnutie bude pre nich bezplatný) absolvujú deväť stupňov futbalovej základnej školy.

Keďže v predchádzajúcom domácom zápase s AS Trenčín sa dvojstého fanúšika v diváckom "fansektore" nedočkali, pokračuje akcia "Fanúšikovský sektor“ - dvojstého fanúšika vo fansektore odmenia zaujímavou cenou. Počas polčasovej prestávky sa uskutoční súťaž "O zlatú kopačku Viliama Hyravého". Každý záujemca môže v tejto polčasovej súťaži vyhrať 1000 Sk a zároveň postúpiť do finálového kola. V rámci širokého predzápasového programu sa v piatok 31. augusta v hypermarkete Tesco uskutoční autogramiáda s Viliamom Mackom, letnou ružomberskou posilou z klubu FC Tatran Prešov. Fanúšikovia budú môcť získať jeho podpis na zberateľské kartičky, ktoré vydajú v limitovanej edícii. Agentúru SITA informoval obchodný riaditeľ MFK Ružomberok Michal Mertinyák.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V Ružomberku sprievodné akcie pre divákov