V Ružomberku sprievodné akcie pre divákov

SITA|18. okt 2007 o 13:19

RUŽOMBEROK 18. októbra (SITA) - Mestský futbalový klub Ružomberok pozýva všetkých futbalových priaznivcov na stretnutie 13. kola Corgoň ligy 2007/08, v ktorom domáci tím privíta v sobotu 20. októbra o ...

RUŽOMBEROK 18. októbra (SITA) - Mestský futbalový klub Ružomberok pozýva všetkých futbalových priaznivcov na stretnutie 13. kola Corgoň ligy 2007/08, v ktorom domáci tím privíta v sobotu 20. októbra o 17.30 h hráčov ZTS Dubnica. V rámci zápasu sa uskutoční akcia "1=2? U nás áno!" znamenajúca, že dvaja študenti, ktorí sa preukážu kartou ISIC, zaplatia za jeden lístok a dostanú dva. Táto akcia platí pre všetky sektory.

Pred corgoňligovým duelom sa od 16.00 h uskutoční modelovaný zápas (2x20 min) medzi výberom študentov Katolíckej univerzity v Ružomberku a predstaviteľmi oficiálneho fanklubu MFK Ružomberok - Ružafans.

Pokračuje tiež akcia "Fanúšikovský sektor" - 200-tý fanúšik vo fansektore bude odmenený zaujímavou cenou. Počas polčasovej prestávky bude pokračovať súťaž "O zlatú kopačku Viliama Hýravého". Tentokrát sa predstavia členky fanklubu Ružafans.

V rámci širokého predzápasového programu sa v piatok 19. októbra v hypermarkete Tesco uskutoční autogramiáda s Marekom Bakošom, najlepším strelcom MFK v prebiehajúcej sezóne. Fanúšikovia budú môcť získať Marekov podpis na zberateľské kartičky, ktoré budú vydané v limitovanej edícii.

Agentúru SITA informoval obchodný riaditeľ MFK Ružomberok Michal Mertinyák.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»V Ružomberku sprievodné akcie pre divákov