V Poprade skončil tréner Škrak, jeho nástupcom je Jančuška

SITA|25. nov 2012 o 13:09

Vedenie slovenského hokejového klubu HK Poprad ukončilo spoluprácu s hlavným trénerom Jozefom Škrakom, spolu s ním pri prvom mužstve končí aj asistent Martin Klempa.

POPRAD. Vedenie slovenského hokejového klubu HK Poprad ukončilo spoluprácu s hlavným trénerom Jozefom Škrakom, spolu s ním pri prvom mužstve končí aj asistent Martin Klempa. Informuje o tom oficiálny web "kamzíkov".

Klempa bude v štruktúrach klubu pokračovať aj naďalej, Škrak sa má do utorka 27. novembra rozhodnúť, či prijme v HK Poprad inú pozíciu.

Novým hlavným kormidelníkom Popradčanov sa stal Milan Jančuška, pomáhať mu bude Vladimír Turan. "S trénerskou dvojicou sme sa dohodli na zmluve do konca tejto sezóny," cituje oficiálny web HK Poprad výkonného riaditeľa klubu Tibora Turana. Jančuška s V. Turanom absolvujú premiéru už v nedeľňajšom 24. kole Tipsport extraligy 2012/2013 na ľade Dukly Trenčín.

Jozef Škrak prišiel do Popradu pred aktuálnou sezónou 2012/2013. Poprad v doterajších 25 zápasoch nazbieral 35 bodov a v tabuľke najvyššej slovenskej súťaže mu patrí 6. miesto. Milan Jančuška už v Poprade v minulosti pôsobil, "kamzíkov" viedol v rokoch 1999 - 2001. V predchádzajúcom ročníku trénoval poľský Sanok a extraligovú Žilinu.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Slovensko»V Poprade skončil tréner Škrak, jeho nástupcom je Jančuška