Tri prehry ŠK Milénium v rade

Sportnet|27. aug 2013 o 00:00

V 4. kole 3. futbalovej ligy, v skupine Východ, ŠK Milénium Bardejovská Nová Ves prehrala s MŠK Martin 0:2. Po jedinej výhre v 1. kole je to už tretia prehra.



BARD. N. VES. Stredoslováci domácich zaskočili priamočiarou hrou a za 45 minút si vytvorili niekoľko gólových príležitostí. Šarišania sa cez prestávku otriasli a snažili sa dostať za pozornú obranu súpera. Tam však dominovali pozorní obrancovia i brankár. Predsa len mali sľubné príležitosti, no Jančošek i Kiseľ v rozhodujúcich momentoch ani len neohrozili bránu.

Chýba zakončenie

V domácej kabíne bolo po stretnutí smutno, veď v dvoch posledných zápasoch nedali gól a skóre je pre nich nepriaznivé 0:5. Hrajúci tréner František Šott si je vedomý, že vo vyššej súťaži sú lepšie mužstvá: „Nemáme plný káder hráčov, dnes nám chýbal aj potrestaný Pribitný, ťažko budeme získavať body. Po prestávke sme mali aj my náznaky, no po strašných individuálnych chybách sme dostali góly. V tejto súťaži by sa to nemalo stávať, hráči urobili základné chyby nie po vyšachovaní, boli to hrúbky.” V najbližšom týždni čaká Novovešťanov nie ľahký program, s stredu hrajú doma s Rimavskou Sobotou a víkendový súťažný zápas v Námestove. Šott myslí najmä na pohárové stretnutie, v ktorom by si chceli vylepšiť náladu: „Pozeráme sa dopredu, verím, že nás to zmobilizuje najmä v tom pohári. Je to iná súťaž, je to o jednom zápase.”

Martinčania boli s výkonom i výsledkom nadmieru spokojní, aj keď po bezgólovom polčase sa museli výraznejšie ukázať aj v obrannej činnosti. Tréner Ján Pleva vedel, že nevyužité šance sa nemuseli oplatiť: „Dokázali sme prečísľovať domácich v stredovej línii a po centrovaných loptách sme si vytvorili tri, štyri čisté šance. No strelecky sa trápime už dlhšie, ale vstup do 2. polčasu nám vyšiel, aj keď sme neboli kompletní, no hráči, ktorí nehrali pravidelne, ich dokázali nahradiť. Báli sme sa toho, že domáci po prestávke sa zmobilizujú, no zmobilizovali sme sa aj my. Konečne sa presadil Garaj, ktorý najväčšie príležitosti spálil, tu jednu dôležitú využil.”

Štatistika

Bardejovská Nová Ves – Martin 0:2 (0:0)

Góly: Garaj, Facuna. ŽK: Virgala, Gerčák, Šott – Thomka, Garaj. Rozhodoval Čiernik pred 310 divákmi.
ŠK Milénium 2000: Kačmár – Iľko (69. Liček), Virgala, Gerčák, Pavúk, Luščák, Stachura, Šott, Kiseľ, Knap (66. Macečko), Jančošek.

V 2. kole o Slovenský pohár na jeden zápas hrá v stredu 28. 8. o 17. h ŠK Milénium s Rimavskou Sobotou.

šč

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Tri prehry ŠK Milénium v rade