Terry nahnevaný na rozhodcu pre žltú kartu

SITA|9. apr 2009 o 16:07

Kapitán anglického futbalového veľkoklubu FC Chelsea John Terry sa hnevá na hlavného rozhodcu Clausa Bo Larsena, ktorý mu v stredajšom prvom štvrťfinálovom stretnutí Ligy majstrov 2008/09 proti FC Liverpool (3:1) udelil žltú kartu.

LONDÝN.

Stopér "The Blues" sa previnil voči pravidlám faulom na brankára Pepeho Reinu. Jeho nedovolený zákrok odmenil hlavný rozhodca kartou žltej farby a keďže Terry už na svojom konte jednu mal z predchádzajúcich duelov, automaticky pre trest nebude trénerovi Guusovi Hiddinkovi k dispozícii v budúcotýždňovej odvete na Stamford Bridge.

"Podľa mňa to bolo veľmi prísne rozhodnutie. Išiel som do súboja o loptu s brankárom - to je všetko, čo som urobil. Aj podľa Reinovho názoru to nebol faul na žltú kartu. Osobne som sa s ním o tom rozprával. Bol veľmi úprimný a povedal mi, čo si myslí o celom incidente," nahnevane komentoval Terry spomenutú situáciu.

"Samozrejme, som veľmi sklamaný, že si nezahrám v odvete," dodal 28-ročný stopér. Odvetné štvrťfinálové stretnutie je na programe v utorok 14. apríla o 20.45 h SELČ na štadióne Stamford Bridge v Londýne.

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbal»Liga majstrov»Terry nahnevaný na rozhodcu pre žltú kartu