Tenis-Roland: Pavel sa stal otcom, štvrťfinále by mal dohrať

TASR|6. jún 2002 o 10:23

Paríž 6. júna (TASR) - Rumunský tenista Andrei Pavel sa stal v stredu otcom syna, ktorého mu v Nemecku porodila jeho manželka Simone. Dvadsaťosemročný ...

Paríž 6. júna (TASR) - Rumunský tenista Andrei Pavel sa stal v stredu otcom syna, ktorého mu v Nemecku porodila jeho manželka Simone. Dvadsaťosemročný už dvojnásobný otec by tak napokon mal stihnúť dohrávku štvrťfinálového stretnutia dvojhry mužov na druhom grandslamovom turnaji roka Roland Garros proti Španielovi Alexovi Corrtejovi, ktoré v utorok pre dážď prerušili.

"Pavel sa vracia do Paríža a mal by o 11.00 h nastúpiť na kurt," uviedli vo svojom oficiálnom vyhlásení francúzski organizátori.

Pavel v stredu odcestoval z Paríža, aby mohol byť pri pôrode svojho potomka. Spočiatku to vyzeralo tak, že zápas nestihne, keďže ešte večer o 19.00 volal organizátorom, že lekári nevedeli predpovedať, kedy pôrod začne. Štvrťfinálový duel medzi Corretjom a Pavelom, pre ktorého to je prvé grandslamové štvrťfinále v kariére, prerušili za stavu 7:6, 7:5 a 4:5.

Nachádzate sa tu:
Domov