Súboj SR 20 s policajtmi s obmedzeniami

Sportnet|12. okt 2013 o 00:00

Tatran Prešov odchádza zajtra na ďalší výjazd za svojimi súpermi v dvoch súťažiach.

V slovenskej extralige predohrá v nedeľu podvečer stretnutie siedmeho kola na ihrisku Slovana Modra. Po jeho skončení odcestuje výprava prešovských hádzanárov do chorvátskej metropoly. V utorok 15. októbra o 18. hodine nastúpi slovenský majster proti tamojšiemu viacnásobnému šampiónovi RK Croatia Osiguranje Záhreb.

PREŠOV. Prvé prešovské mužstvo čakajú teda zápasy na ihriskách súperov. Tatran handball arena (THA) však i napriek tomu ponúkne hádzanú na najvyššej slovenskej úrovni.

Kým „áčko“ Tatrana ide splniť víťaznú povinnosť do Modry, potom odíde zabojovať do Záhrebu o potvrdenie pozície lídra nadnárodnej ligy, v svojom domovskom stánku sa pokúsi získať ďalšie extraligové body slovenská „dvadsiatka.“

Jej súperom v zajtrajšom dohrávanom stretnutí prvého extraligového kola bude tím ŠKP Bratislava.

Súboj, ktorý začne v THA zajtra o 10. hodine sľubuje o to zaujímavejšiu hádzanú aj preto, lebo sa stretnú aktuálni tabuľkoví susedia.

„Dvadsiatka“ figuruje momentálne na siedmom, bratislavskí policajti na ôsmom mieste extraligovej tabuľky.

Parkovisko pred THA zaberú pretekári

Na parkovisku pred THA (ktoré dal Tatran Prešov do prenájmu – pozn. red.) však v nedeľu predpoludním bude vrcholiť motoristická akcia.

„Motoristickú akciu my neorganizujeme,“ podčiarkol generálny manažér Tatrana Prešov Branko Benko. „Určité obmedzenia sa budú zajtra týkať predovšetkým motorizovaných fanúšikov hádzanej. Do THA však tentoraz nebude možný ani prístup cez hlavný vchod. Otvorený bude však vchod od rieky Torysa, teda nad služobným vchodom do haly. Čo sa týka motoristov, tí môžu parkovať podľa vlastnej vôle tam, kde budú miesta voľné. Odporúčame im však trebárs parkovanie medzi THA a športovou halou Prešovskej univerzity, alebo v ich blízkosti.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Súboj SR 20 s policajtmi s obmedzeniami