Striedajúci hráči Partizána otočili výsledok

Sportnet|17. apr 2013 o 00:00

Domáci začali útočne, no čakala ich posilnená obrana hostí, s ktorou si nevedeli rady.

BARDEJOV. Až po štvrťhodine Azevedova strela vystrašila brankára hostí Kolmokova a po rohu Hanuščák spoza šestnástky namieril tesne vedľa ľavej žrde.

S pribúdajúcimi minútami sa Šaľa presťahovala do stredu ihriska a Szabó zo štandardky technickou strelou mieril vedľa. Domáci strácali dosť lôpt a hostia využívali brejky, pri ktorých Staš druhýkrát fauloval a musel do šatne.

V závere polčasu sa viac hralo na domácej časti ihriska a protiútok súpera cez Čurgaliho do šestnástky našťastie domáca obrana zvládla.

Domáci v oslabení začali s obavami, keď ich technicky zdatnejší súper prehral najmä v strede poľa. V 56. min. stratili loptu v strede poľa, Čurgali slalomom prešiel cez domácu obranu a osamotený Szabó poslal loptu do domácej siete.

Trénerovi Bardejova sa vydarilo striedanie. V situácii, keď hostia viac špekulovali, ako hrali, trojica čerstvých hráčov otočila výsledok.

V 74. min. Nworah poslal loptu na kopačku Pauknera a ten zblízka vyrovnával. O tri minúty pri úsilí domácich najprv Semanova streda preletela na roh a práve Seman po zahratí našiel Nworaha, ktorý sa zbavil obrancov a dal druhý gól Šarišanov.

V koncovke domáci príkladne zabojovali a Duslo nepustili k vážnejšej koncovke.

Štatistika

Bardejov – Šaľa 2:1 (0:0)

Góly: 74. Paukner, 79. Nworah – 56. Szabó. ŽK: Staš, Hanuščák, L. Zápotoka, Kica – Ivančík, Gešnábel, Charizopulos, Ďatko, ČK: 31. Staš (po 2 ŽK). Rozhodoval Špaček pred 610 divákmi.

Partizán: Čikoš-Pavličko – Hanuščák, Staš, Palša, Kica, Andraščík, L. Zápotoka, J. Zápotoka (67. Paukner), Azevedo (60. Nworah), Dzurik, Cuprišin (60. Seman). FK SLOVAN: Kolmokov – Ďatko, Mihálik, Charizopulos, Čirik, Rehák, Mujkoš, Ivančík, Gešnábel (82. Tomiš), Čurgali, Szabó.

Druhý zápas: D. Kubín - Dubnica n/Váhom 2:0 (0:0). Góly: 83. Brčák, 89. Kubica.

šč

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Striedajúci hráči Partizána otočili výsledok