Stávkové kancelárie predpovedajú Slovákom na MS 5. miesto

SITA|14. mar 2011 o 12:10

Blížiace sa majstrovstvá sveta v ľadovom hokeji (29. apríla - 15. mája) konajúce sa na Slovensku sú už dnes aj populárnou stávkovou príležitosťou.

BRATISLAVA. Favoritmi na víťaza sú už tradične Rusko a Kanada. Spoločnost Doxxbet.com ponúka za víťazstvo Ruska trojnásobok vkladu. Na Kanadu je kurz 3.3.

Ešte viac Rusov favorizujú bookmakeri z Bwin.com. Tí vypísali na Rusko kurz 2,75 a na Kanadu 3,75.

Slovenská reprezentácia však taktiež nepatrí k outsiderom. “Slovensko s kurzom 12 favorizujeme do TOP 5. Šance na úspech Slovákov vidíme celkom reálne a nemali by sme skončiť skôr ako vo štvrťfinále,“ odhaduje výsledky Ján Mlynka, hlavný bookmaker spoločnosti DoxxBet.com.

"Najväčším prekvapením turnaja pre stávkové kancelárie by boli víťazstvá tímov Rakúska, Francúzska a Slovinska. Za stávku na nich však ponúkame aj 1500-násobok vkladu,“ dodáva Mlynka.

“S ohľadom na to, že Slovensko hrá doma, tak mnoho zahraničných fanúšikov tipuje za majstrov sveta práve domáci tím a sú to fanúšikovia z Českej Republiky ale napríklad sme zaznamenali aj stávku na víťazstvo Slovenska aj z Argentíny,” potvrdil Jindřich Rajchl, právny zástupca spoločnosti Bwin pre Slovenskú a Českú Republiku.

"MS v hokeji sú veľmi obľúbenou stávkovou príležitosťou pre našich klientov a to najmä v tradičných hokejových krajinách medzi ktoré ČR a SR patria,” tvrdí Rajchl zo spoločnosti Bwin.

“MS vo futbale sú predsa o stupienok vyššie, no MS v hokeji sú čo sa týka počtu stávok v ČR a SR hneď na druhom mieste. A je pravdou, že práve v ČR a SR je tento rozdiel v popularite úplne najmenší zo všetkých krajín na svete,” dodáva Rajchl.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Reprezentácie»Stávkové kancelárie predpovedajú Slovákom na MS 5. miesto