Spišiačky predstavili nový volejbalový tím

Vynovený káder. Volejbalistky zo Spiša sa v prvom majstráku predstavia s viacerými zmenami v zostave.
Vynovený káder. Volejbalistky zo Spiša sa v prvom majstráku predstavia s viacerými zmenami v zostave. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|24. sep 2014 o 00:00

Vedenie extraligového volejbalového klubu žien zorganizovalo podujatie pod názvom Úvodné extraligové podanie.

Posledný septembrový piatok bol bohatý na športové udalosti. Spišská Nová Ves žila basketbalovým turnajom žien, prvoligoví hokejisti hostili doma Michalovce a vedenie extraligového volejbalového klubu žien zorganizovalo podujatie pod názvom Úvodné extraligové podanie.

SP. NOVÁ VES. Vedenie klubu na športovo-spoločenskej slávnosti predstavilo nový tím na sezónu 2014/2015.

Na slávnosti boli hosťom predstavené jednotlivé hráčky a realizačný tím.

„Verím, že v takom štýle budeme pokračovať aj na palubovke. Dôležité je však, aby sa nám vyhýbali zranenia. S prípravou sme začali 4. augusta a postupne sme skladali zostavu. Pribudli hráčky zo zahraničia. Trénuje sa tak, aby v prvom kole 27. septembra proti UKF Nitre sme boli čo najlepšie pripravení. Opäť chceme hrať na Spiši kvalitný extraligový volejbal. Tajne dúfame v prvú trojku resp. štvorku. Všetko ukáže čas,“ povedal predseda klubu Jozef Novák.

Žiadna zmena sa nekonala na trénerskom poste. Stručne povedané – Spišák ostáva na Spiši.

„Určite sme silnejší ako pred rokom. Pevne verím, že aj výsledok urobíme lepší ako v minulej sezóne. Hovoríme ešte o ďalekých métach. Máme svoje sny a predstavy a verím, že ich naplníme,“ tajuplne prezradil plány na nový ročník tréner VK Spišská Nová Ves Ondrej Spišák.

Družstvo VK Spišská Nová Ves v novom ročníku budú tvoriť tieto hráčky: Kamila Zaťková, Ana Otašević, Magerova Ganna, Monika Smák, Veronika Jakábová, Bibiána Urbanová, Katarína Olejníková, Michalina Jagodzińska, Veronika Nováková, Ivana Povrazníková.

Realizačný tím bude pracovať v zložení: Ondrej Spišák – tréner, Radovan Žigraj – asistent trénera, Ľudovít Švihla – štatistik, Igor Murko – vedúci družstva.

Do družstva prišli: Monika Smák, Viera Rajčanová – obe na hosťovanie z Kežmarku, Veronika Jakábová – vlastná hráčka, návrat po ročnej prestávke, Ivana Povrazníková – hosťovanie z Pezinka, Ana Otašević – transfer z Čiernej Hory, Michalina Jagodzińska – transfer z Poľska, Ganna Magerova – transfer z Ukrajiny.

Z družstva odišli: Lucia Zeleňáková – prestup do Paneurópy Bratislava, Michalina Kwasowska – ukončenie transferu, Malgorzata Sikora – ukončenie transferu, Kristina Yordanska – ukončenie transferu, Nina Sandtnerová – hosťovanie do Kežmarku, Jana Mikušová – ukončenie pôsobenia v družstve.

Po prvýkrát v akcii uvidíme dievčatá v sobotu 27. septembra o 18. hodine v súboji s UKF Nitra o týždeň hrajú doma s Kežmarkom.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Spišiačky predstavili nový volejbalový tím