3. liga: Sninčania sú stále bez víťazstva

Snina vysoko prehrala v Giraltovciach.
Snina vysoko prehrala v Giraltovciach. (Autor: Ladislav Lukáč)
Vladimír Vasilenko, Matúš Kalanin|6. sep 2016 o 00:00

V Giraltovciach utŕžili štvorgólovú prehru.

SNINA. Treťoligoví sninskí futbalisti stále čakajú na svoje prvé víťazstvo v tomto ročníku. V sobotu sa im v rámci 7. kola vôbec nedarilo v Giraltovciach, kde hladko prehrali.

Giraltovce-MFK Snina 4:0 (1:0)

Góly: Pankuch, Čabala, Digoň, Kuriplach
ŽK: Vojta, Dvorjak-Lukáč, Hreha, Popovič, Matús
ČK: Lukáč po 2 ŽK
Rozhodoval: Anguš, 200 divákov
Snina: Brza- Lukáč, Karľa, Hreha, Hišem, Vyšnevskij, Skvašík, Popovič, Bednár, Červeňák, Matús (Jankaj, Šmajda, S. Lojka)

Stretnutie začali lepšie hostia, ktorí sa mohli hneď v úvode ujať vedenia, ale strela Vyšnevského letela tesne nad domácu bránu. Hneď o minútu sa dostali do šance domáci, ale Vojta tesne minul bránu brankára Brzu. V 9. minúte to skúšal po individuálnej akcii Popovič, ale jeho strela minula bránu domáceho Sobeka. V 14. minúte po centri Hrehu hlavičkoval Bednár nad. Platilo nedáš dostaneš, keď obrana hostí chybovala a Pankuch otvoril gólový účet stretnutia. V samom závere prvého polčasu sa snažil o vyrovnanie Skvašík, ale jeho strela sa do Sobekovej brány nevošla. Do druhé polčasu nastúpilo akoby iné mužstvo hostí, ktoré kopilo jednu chybu za druhou. V 47. minúte pridal domáci Čabala druhý gól svojho mužstva, keď sa presadil z trestného kopu. O desať minút neskôr chybovala defenzíva hostí opäť, a Digoň nedal Brzovi žiadnu šancu. V 62. minúte bolo po zápase, keď po peknej kombinačnej akcii Giraltoviec pridal Kuri-plach štvrtý gól. Giraltovce mali na kopačkách aj piaty gól, keď po chybe Karľu strieľal Pankuch tesne vedľa. V 77. minúte mal gól na hlave Bednár, ale jeho hlavička letela tesne vedľa domácej brány. Osem minút pred koncom bol po druhej žltej karte vylúčený hosťujúci Lukáč. Sninčania sa v závere snažili streliť aspoň jeden gól no domáca obrana stála na pevných nohách.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»3. liga: Sninčania sú stále bez víťazstva