Slovan obstál proti Šanghaju výborne, tvrdí Weiss

SITA|4. feb 2012 o 12:16

Tréner slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. si zatiaľ pochvaľuje herné sústredenie tímu v Španielsku.

BRATISLAVA.

V rámci krátkodobého pobytu na juhu Európy si "belasí“ v piatok zmerali sily s čínskym klubom Šanghaj Šenhua, ktorého dres si od januára oblieka aj francúzsky zakončovateľ Nicolas Anelka. Bratislavčania zvíťazili gólmi Čermáka, Smetanu a Meszárosa pohodlne 3:0.

„Bol to výborný zápas s kvalitným súperom. Keď hráte proti Anelkovi, ale aj ďalším dobrým hráčom, je to motivácia sama o sebe. Klub zo Šanghaja má obrovské finančné možnosti, ale my sme dnes ukázali svoju silu a tvár. Som rád, že sme dali góly po akciách, ktoré cvičíme na tréningu. Teší ma, že sa presadili naši mladí odchovanci, ktorí sa tlačia do zostavy. Vytvárali sme si príležitosti z krídelných priestorov, čo je naším zámerom,“ povedal Weiss pre oficiálny klubový web a dodal: "Na to, že sme v plnej príprave a náš súper vystriedal 20 hráčov, a teda mal mať viac síl, sme obstáli výborne. Dnes som mal pozitívny pocit z futbalu i z dobre vykonanej roboty.“

Najbližší prípravný duel čaká slovanistov v stredu 8. januára, keď taktiež v rámci španielskeho sústredenia nastúpia proti miestnemu druholigistovi z Alcoyana.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov