Slovan Bratislava predstavil novú úpravu komunikácie s médiami

TASR|14. feb 2012 o 15:56

Slovenský futbalový klub ŠK Slovan Bratislava predstavil nová úpravu spôsobu komunikácie s médiami.

BRATISLAVA. Informoval o tom v utorok prostredníctvom tlačovej správy:

"ŠK Slovan Bratislava a hlavný tréner nášho A-tímu Vladimír Weiss cítia potrebu reagovať na správy v médiách, ktoré sa snažia navodiť dojem, že Vladimír Weiss sa vyhýba komunikácii s novinármi. Vážime si a rešpektujeme prácu médií, ako aj ich nezastupiteľnú úlohu pri informovaní fanúšikov nášho klubu a verejnosti všeobecne. Zároveň však očakávame aj zo strany novinárov, že budú rešpektovať pracovné povinnosti i súkromie zástupcov nášho klubu. Myslíme si, že pri väčšej ústretovosti a porozumení je vždy možné nájsť všeobecne prospešné riešenie.

V snahe zlepšiť podmienky pre prácu novinárov a vzájomnú komunikáciu s nimi pripravil ŠK Slovan Bratislava nové pravidlá komunikácie bežné pre renomované európske kluby:

- ŠK Slovan Bratislava bude pravidelne informovať novinárov o pláne svojich mediálnych aktivít vždy na najbližší týždeň.

- Hlavný tréner A-tímu Vladimír Weiss bude k dispozícii médiám pred každým súťažným zápasom na tlačovej konferencii alebo brífingu a na tradičných tlačových konferenciách bezprostredne po zápase.

- Okrem press centra na štadióne Pasienky vytvorí ŠK Slovan Bratislava pre novinárov aj novú mix zónu v budove, v ktorej sú umiestnené šatne. Táto mix zóna so všetkým potrebným vybavením bude novinárom slúžiť na rozhovory so zástupcami klubu a ich prácu po zápasoch i v rámci ostatných mediálnych termínov.

- Prístup novinárov do priestoru šatní hráčov a trénerov, posilňovne a skladu na Pasienkoch už nebude možný.

- Všetky žiadosti o osobné rozhovory so zástupcami klubu mimo vyhradených termínov je potrebné adresovať vopred v dostatočnom časovom predstihu mediálnemu oddeleniu ŠK Slovan Bratislava.

- Od sezóny 2012/13 zavedie ŠK Slovan Bratislava systém špeciálnych novinárskych akreditácií. Bez týchto akreditácií nebude možný vstup do areálu štadióna Pasienky či tréningového centra v rámci zápasov ani ostatných mediálnych aktivít.

- Tieto pravidlá vstúpia do platnosti 20. februára 2012."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Slovan Bratislava predstavil novú úpravu komunikácie s médiami