Slovan absolvoval prvý spoločný tréning na ľade

Úvodnú tréningovú jednotku na ľade absolvovalo 18 hráčov.
Úvodnú tréningovú jednotku na ľade absolvovalo 18 hráčov. (Autor: TASR)
SITA|7. júl 2015 o 13:16

Na ľade chýbal hlavný kouč Miloš Říha a absentoval aj kanadský brankár Michael Garnett.

BRATISLAVA. Takmer dve desiatky hráčov sa predstavili na prvom spoločnom tréningu Slovana Bratislava pred sezónou 2015/16 v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

Na ľade chýbal hlavný kouč Miloš Říha, jeho asistent Roman Stantien pracoval s dvojicou brankárov, kvartetom obrancov a dvanástimi útočníkmi.

V bratislavskom Lamači nebol ani nový gólman Slovana Kanaďan Michael Garnett, na ľadovej ploche korčuľovali Denis Godla a ešte v minulej sezóne junior Christián Pavlas.

Prvý spoločný tréning absolvovala štvorica bekov Vladimír Mihálik, Ivan Švarný, Patrik Luža a Tomáš Starosta, všetci aj v minulej sezóne nosili belasý dres bratislavského mužstva.

Na ľade sa pripravovali aj zazmluvnení hráči Rok Tičar, Žiga Jeglič, Václav Nedorost, Matt Murley, Andrej Šťastný, Ladislav Nagy, Milan Bartovič, Peter Ölvecký, Dominik Rehák i nový muž Rastislav Špirko.

"Bol to prvý tréning na ľade, ktorý vždy bolí," prezradil pri odchode do šatne obranca Švarný, ktorý už v minulosti v Slovane pôsobil.

Tesne pred registráciou zmluvy sú aj útočníci Pavol Skalický a Marek Viedenský, ktorý sa v utorok pripravoval v posilňovni.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»KHL»Slovan absolvoval prvý spoločný tréning na ľade