Slováci odštartovali kvalifikáciu ME prehrou s Bosnou a Hercegovinou

TASR|15. nov 2008 o 16:40

Slovenskí reprezentanti v ragby prehrali vo svojom úvodnom zápase 3D-skupiny kvalifikácie majstrovstiev Európy na bratislavskom ...

BRATISLAVA. Slovenskí reprezentanti v ragby prehrali vo svojom úvodnom zápase 3D-skupiny kvalifikácie majstrovstiev Európy na bratislavskom štadióne Slovnaft vo Vlčom hrdle s favorizovanou Bosnou a Hercegovinou 32:44. Pre zverencov trénera Pavla Lištvána to bol historicky šiesty medzištátny zápas, z ktorých vyhrali dva.

výsledok:

Slovensko - Bosna a Hercegovina 32:44

Marek Kačmár, prezident Slovenskej ragbyovej únie: "Mali sme zlý začiatok, čo poznačilo celý zápas. V druhom polčase to bola stíhacia jazda, ale nakoniec nám to nevyšlo. V drese súpera zahral vynikajúco jeden hráč, ktorý nás v podstate zdolal. Je to profík pôsobiac v Srbsku. V kľúčových okamihoch zabral a potiahol svoj tím. Uvidíme ako sa bude ďalej vyvíjať kvalifikácia. Dôležité bude, aby sme zohnali peniaze, pretože inak sa nedostaneme na všetky destinácie. Dali sme žiadosť na ministerstvo školstva o dotáciu, ale podľa posledných správ to bolo odignorované. Zápas v Azerbajdžane sme už z tohto dôvodu museli odložiť na apríl."

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Slováci odštartovali kvalifikáciu ME prehrou s Bosnou a Hercegovinou