Šláger ženskej futbalovej ligy nepriblížil Bardejov k titulu

Martina Šurnovská, autorka gólu. Bardejov remizoval s Novými Zámkami 1:1.
Martina Šurnovská, autorka gólu. Bardejov remizoval s Novými Zámkami 1:1. (Autor: Jozef Mačejovský)
Sportnet|6. apr 2016 o 00:00

Šláger prvej futbalovej ligy žien sa hral v Bardejove, domáce hráčky privítali Nové Zámky.

BARDEJOV. Prvý polčas bol v znamení Nových Zámkov, Bardejovčanky sa len ťažko dostávali na súperovu polovicu. Do šatne sa išlo za stavu 0:1.

Aj v úvode druhého dejstva sa domáce bránili, no postupne vyrovnali hru. Hostkám dochádzali sily, čo Bardejov využíval a vyrovnal v 64. minúte, keď si pekne nabehla Šurnovská a prestrelila brankárku.

Bardejov po góle prevzal iniciatívu, druhý gól však neprichádzal. V závere sa už nič dramatické neudialo, aj keď oba celky chceli strhnúť víťaz-stvo na svoju stranu.

Zápas sa skončil remízou, tento výsledok potešil hlavne hráčky Slovana, ktoré majú pred Bardejovom štvorbodový náskok. Nové Zámky sú tretie, na Bardejov strácajú bod, avšak majú zápas k dobru.

„Vedeli sme, že nás čaká veľmi ťažký zápas. Verili sme, že získame tri body. Mám pocit, že sme sa v samotnom zápase zľakli. Báli sme sa hrať, súper mal viac šancí ako my. Podľa priebehu zápasu som s remízou maximálne spokojný,“ uviedol tréner Bardejova J. Matej ml.

Juniorky nadeľovali

Juniorky privítali rovnakého súpera. V stretnutí dominovali od začiatku a už do polčasu zaznamenali päť gólov. A

j po zmene strán sa hralo len na jednu bránu a domáce pridali ešte ďalších šesť presných zásahov. Hetrik zaznamenali Vaľušová a Belišová. Juniorky sú na druhom mieste, na prvý Slovan strácajú bod.

Fakty

12. kolo: Bardejov – N. Zámky 1:1 (0:1)

Góly: 64. Šurnovská – 37. Koleničková

Bardejov: Chládeková – Pivovarníková, Gmitterová, Šurnovská, Semhricová, Hovancová (68. Solárová), Roháčová, Rosoľanková, Galarovičová, Mazúrová, Mikolajová

Tento článok vyšiel v týždenníku PREŠOVSKÉ NOVINY, č. 13/2016, v predaji od 5. 4. do 11. 4.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Šláger ženskej futbalovej ligy nepriblížil Bardejov k titulu