Skromné ciele Veľkých Kapušian

Opora mužstva zostáva. Petrovi Repovskému predĺžili hosťovanie.
Opora mužstva zostáva. Petrovi Repovskému predĺžili hosťovanie. (Autor: Róbert Andrejov)
Róbert Andrejov|30. júl 2015 o 00:00

Pribudli traja hráči, rovnaký počet odišiel. S minulou sezónou je tréner Brezo spokojný.

Pribudli traja hráči, rovnaký počet odišiel. S minulou sezónou je tréner Brezo spokojný, chce nadviazať na dobré domáce ťaženie.

VEĽKÉ KAPUŠANY. O jednu priečku ako rok predtým si v minulej sezóne polepšili futbalisti štvrtoligových Veľkých Kapušian.

Kým v ročníku 2013/14 obsadili desiatu pozíciu, v nedávno skončenej skončili deviati, keď aj získali o dva body viac (44).

Aktuálne už začína partia okolo trénera Štefana Breza, ktorý sa do MFK vrátil v zime, finišovať s prípravami na nový majstrovský ročník, ktorý odštartujú v nedeľu 2. augusta na pôde silných Krompách.

Zachránení s predstihom

Štefan Brezo sa do klubu vrátil v zime po dva a pol roku, keď nahradil Marcela Nemčíka. Oproti minuloročnej jeseni vstúpil do jarných bojov s omladeným a oslabeným kádrom, s ktorým však dokázal uhrať predovšetkým na domácom ihrisku solídne výsledky.

„Musím povedať, že som maximálne spokojný, hoci sme skončili až na deviatom mieste. Nepočítal som, že nazbierame toľko bodov. Rátal som, že na záchranu nám bude treba aspoň sedem, my sme ich nakoniec získali až devätnásť. Z toho som bol milo prekvapený, s predstihom sme zvládli záchranárske práce. Neoslavovali sme, ale boli sme radi, že sezóna takto dopadla,“ povedal kormidelník MFK Štefan Brezo, ktorého zverenci doma v jari neprehrali ani raz.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Skromné ciele Veľkých Kapušian