Olympijská víťazka z Londýna sa má živiť ako luxusná spoločníčka

Alexandra Soldatovová je štvornásobnou majsterkou sveta v modernej gymnastike.
Alexandra Soldatovová je štvornásobnou majsterkou sveta v modernej gymnastike. (Autor: SITA/AP)
Miloslav Šebela|26. feb 2019 o 15:26

Eskort má robiť aj Ovečkinova ex.

BRATISLAVA. Ruský šport v minulých rokoch riešil predovšetkým problémy s dopingom, prípadne so slabými výkonmi. Teraz však v Rusku koluje zoznam žien, ktoré sa majú živiť ako luxusné spoločníčky.

Sú medzi nimi modelky, speváčky a dokonca aj dve talentované reprezentantky. Jedna bývalá a jedna stále aktívna. Karolina Sevastianovová a Alexandra Soldatovová.

Vyhrala olympiádu a skončila

Zoznam luxusných spoločníčok uverejnila televízia REN TV v reportáži s názvom - Pravidlá nájmu: kúp si ma, ak na to máš.

Sevastianovová aj Soldatovová súťažili v modernej gymnastike.

Slávnejšia z dvojice je 23-ročná Sevastianovová. Je dvojnásobnou majsterkou Európy a na londýnskej olympiáde v roku 2012 vyhrala zlato v súťaží družstiev.

Krátko po olympiáde športovú kariéru ukončila, hoci mala len sedemnásť.

V Rusku si ju však skôr pamätajú ako bývalú priateľku hokejistu Alexandra Ovečkina. Na zozname, ktorý zverejnila televízia, je na 32. mieste. Noc s ňou vyjde vraj na 30-tisíc dolárov.

V reportáži ukázali len neznáme ženy

O tri roky mladšia Soldatovová stále súťaží. Z majstrovstiev sveta má osem medailí, z nich je polovica zlatých.

V minulosti randila s hokejovým útočníkom a olympijským víťazom z Pjongčangu Kirillom Kaprizovom. Noc s mladou gymnastkou vraj vyjde na 10-tisíc dolárov.

Sumy za noc sa pohybujú od päť- do stotisíc dolárov. Najdrahšou na zozname je modelka Viktoria Odincovová.

Pôvod zoznamu, ktorý REN TV zverejnila, je neznámy. Reportéri neuvádzajú, ako sa k nemu dostali a nepriniesli žiadny dôkaz o tom, že ženy si skutočne zarábajú ako luxusné spoločníčky.

V samotnej reportáži REN TV sa objavili len neznáme ženy, na čo niektorí diskutujúci v komentároch reagovali: „Veľa kriku pre nič. Najskôr veľké vyhlásenia, ale ukázali len no-name slečny.“

Nachádzate sa tu:
Domov»Ďalšie športy»Ostatné športy»Olympijská víťazka z Londýna sa má živiť ako luxusná spoločníčka