Satisfakciou bol víťazný gól

Sportnet|21. sep 2007 o 00:00

Boris Milko strelil na pôde Krompách dôležitý gól, ktorým dopomohol Štítniku K.T. k plnému bodovému ziskuŠTÍTNIK. Útočník Štítnika K.T. Boris Milko

Boris Milko strelil na pôde Krompách dôležitý gól, ktorým dopomohol Štítniku K.T. k plnému bodovému zisku

ŠTÍTNIK. Útočník Štítnika K.T. Boris Milko odohral dosiaľ v novom ročníku iba 317 minút. I napriek dobrej príprave vstup do sezóny nevyšiel podľa jeho predstáv. "Hneď v úvodnom kole som stál za prenesené žlté karty z predošlej sezóny a v druhom kole zbytočne oslabil mužstvo, keď som dostal červenú kartu za hrubé nešportové správanie. Funkcionári si ako prvoradý cieľ určili a od začiatku nám prízvukovali, aby sme zlepšili správanie a vyvarovali sa vylúčení. Touto cestou sa chcem ospravedlniť za neuvážený poklesok nielen im, ale hlavne fanúšikom. Po odpykaní trojzápasového trestu vrátane pohárového i napriek tomu, že mi vedenie vytvorilo podmienky pre individuálny tréning, som sa ťažšie rozbiehal, mal som problémy s načasovaním formy a v Čiernej som musel po polhodine striedať," uviedol Boris Milko.

Radšej hrá v útoku

V ďalších troch zápasoch už bol mužstvu plnohodnotnou oporou a v Krompachoch k desiatim gólom z prípravných zápasov pridal prvý majstrovský. "V Krompachoch som strelil víťazný gól, čo považujem za čiastočnú satisfakciu," povedal Milko, ktorý je použiteľný v zálohe i na hrote útoku a dodal, "lepšie sa mi hráva v útoku ako v zálohe, kde treba viac makať, ale úspešné zakončenie je náročnejšie hlavne na psychiku. Pri samostatnom sóle na bránu musím stále myslieť iba na to, či dám gól, alebo nie. V tomto smere mi ide príkladom Miloš Gallo, ktorý sa v danom momente pri penalte dokáže maximálne sústrediť a nepamätám, kedy pokutový kop vynechal. Verím, že streleckú bilanciu budem i naďalej rozširovať k spokojnosti funkcionárov, spoluhráčov i divákov," pokračoval B. Milko. O jeho služby prejavila pred časom záujem aj Rožňava, ale nakoniec i napriek lákavej ponuke zostal v Štítniku K.T. "Ako som už spomínal, vedenie klubu mi vytvorilo dobré podmienky, ktoré sa neodmietajú. Doma je doma, tu mám zázemie, fanúšikov a srdce mi bije pre štítnicko-kunovoteplický futbal," zakončil B. Milko.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Satisfakciou bol víťazný gól