S bodom neboli spokojní ani Krompašania, ani Veľký Horeš

Nula na teplomeri aj na tabuli skóre. Stretnutie Krompách s V. Horešom sa hralo za veľmi nevľúdneho počasia. Nakoniec aká bola teplota ovzdušia, taký bol aj gólový stav.
Nula na teplomeri aj na tabuli skóre. Stretnutie Krompách s V. Horešom sa hralo za veľmi nevľúdneho počasia. Nakoniec aká bola teplota ovzdušia, taký bol aj gólový stav. (Autor: Jozef Petruška)
Sportnet|23. mar 2015 o 00:00

V chladnom počasí Krompašania ani Horeš svojich priaznivcov gólom nezahriali.



KROMPACHY. Šlágrom osemnásteho jarného kola v IV. lige Juh bol súboj na krompašskom trávniku.

Oba tímy majú tie najvyššie ambície a tak sa očakával veľký boj o body do tabuľky.

Počasie futbalu neprialo

Na prestížny súboj prišlo len dvesto divákov. Chladné počasie a studený vietor odradil viacerých fanúšikov futbalu na Spiši. Aj tých dvesto odchádzalo trošku sklamaných. Hralo sa vysoko takticky, šancí pred oboma bránami bolo ako šafránu.

"Rátali sme s tým, že v Krompachoch to bude veľmi ťažký zápas. Plus sa k tomu pridalo počasie. Hlásili zmenu – vietor, chlad a zimu. Na to sa vyhovárať nemôžeme, mali sme vyhrať. Vytvorili sme si šance, no nepremenili. Hovorí sa, že bod vonku má svoju hodnotu, no ak chceme mať tie najvyššie ambície, musí všade zvíťaziť,“ skonštatoval po zápase kapitán Veľkého Horeša Dušan Sninský.

Aj brankár mrzol

Z nedeľňajšieho súpera mali Krompašania obavy. Už po zápase prvého jarného kola s Rudniancami odkázali z Veľkého Horeša, že na Spiš prídu v nedeľu po tri body.

Hlavne sa musel mať na pozore brankár domácich, lebo hostia z každého rýchleho protiútoku nebezpečne hrozili.

„Trochu mi bola zima, ale boli chvíle, kedy mi bolo poriadne horúco,“ pousmial sa brankár Krompách Štefan Burkuš.

Nakoniec si obaja brankári postrážili čisté konto, keď na oboch stranách skôr dominovali obrany ako útočná snaha.

„Hlavne pri centrovaných loptách Horeša to bolo veľmi zlé. Fúkal vietor, lopta si išla kam chcela. Bol to skôr taktický súboj. Na začiatku sme mali šance na gól, ale po zmene strán nikto nechcel urobiť chybu a inkasovať,“ dodal krompašský gólman Š. Burkuš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»S bodom neboli spokojní ani Krompašania, ani Veľký Horeš