Rybár nastúpil prvýkrát v českej lige. A vychytal víťazstvo

Patrik Rybár má za sebou premiéru v drese Hradca Králové.
Patrik Rybár má za sebou premiéru v drese Hradca Králové. (Autor: Facebook - Patrik Rybár)
SITA|4. okt 2016 o 11:46

Slovenský brankár debutoval v drese Hradca Králové.

HRADEC KRÁLOVÉ. Hokejový brankár Patrik Rybár má za sebou premiéru v českej najvyššej súťaži, kde v súčasnosti pôsobí v tíme Hradca Králové.

Na prvý duel nastúpil v nedeľu proti Libercu a svoje mužstvo dotiahol k víťazstvu 3:2 po samostatných nájazdoch. Dvadsaťdvaročný debutant predviedol osemnásť úspešných zákrokov a v rozstrele zneškodnil obe pokusy súperov.

"Sú to parádne pocity. Som rád, že sme vyhrali. Mužstvo tvrdo odpracovalo celý zápas a bolo odhodlané. Vzadu mi spoluhráči veľmi pomohli," povedal pre klubový web Patrik Rybár, ktorý doteraz hosťoval v prvoligových Litoměřiciach.

V nájazdoch si veril. "Vyhovujú mi, darili sa mi už aj na Slovensku. Spoluhráči premenili oba pokusy, čím mi pomohli," priznal rodák zo Skalice.

Rybár už chytal okrem klubu z rodného mesta aj za Slovan Bratislava, Spišskú Novú Ves, reprezentačnú dvadsiatku, Trnavu, Považskú Bystricu, Senicu a predchádzajúce dva ročníky aj za Piešťany.

V Litoměřiciach nastúpil počas hosťovania v prvej českej lige v siedmich dueloch, v ktorých mal 94,2-percentnú úspešnosť zákrokov.

Nachádzate sa tu:
Domov»Hokej»Ďalšie súťaže»Rybár nastúpil prvýkrát v českej lige. A vychytal víťazstvo