Ružomberok pravdepodobne bez Ráka a so Sivčevičom

SITA|3. júl 2007 o 16:06

RUŽOMBEROK 3. júla (SITA) - Ako najreálnejšie zmeny v kádri MFK Ružomberok sa momentálne javia odchod 29-ročného útočníka Róberta Ráka do bieloruského Dinama Minska, kde bol nedávno na skúške, a príchod ...

RUŽOMBEROK 3. júla (SITA) - Ako najreálnejšie zmeny v kádri MFK Ružomberok sa momentálne javia odchod 29-ročného útočníka Róberta Ráka do bieloruského Dinama Minska, kde bol nedávno na skúške, a príchod 28-ročného srbského stredopoliara s povesťou univerzála Milomira Sivčeviča z Rimavskej Soboty. "V oboch týchto prípadoch môžem použiť slovné spojenie s najväčšou pravdepodobnosťou," stanovil pre agentúru SITA mieru pokroku v rokovaniach nový generálny riaditeľ futbalového tímu spod Čebraťa Jiří Steinbroch. Na margo ďalších možných pohybov v kádri pod taktovkou českého kouča Přemysla Bičovského vyhlásil: "S Rastislavom Michalíkom, ktorému sa skončilo pôsobenie v rakúskom Riede, by sme sa mali stretnúť najneskôr v stredu. Celá záležitosť je ešte len v informatívnom štádiu a zatiaľ by som ju neoznačil za horúcu stopu. Uvidíme, možno budeme do konca tohto týždňa o čosi ďalej. Skôr do oblasti záujmu médií patrí aj skloňovanie mien typu Igora Žofčáka či Josefa Dvorníka."

Majster 2005/2006 obsadil v uplynulej sezóne pod vedením českých kormidelníkov Františka Komňackého a neskôr Petra Uličného štvrtú priečku v tabuľke najvyššej domácej dlhodobej súťaže Corgoň ligy. V ostatnom období zamieril do tureckého Gaziantepsporu defenzívny stredopoliar Tomáš Sedlák. "Ruža", ktorá v utorok 3. júla o 17.00 h hrá prípravný zápas so slovenskou reprezentáciou do 21 rokov, momentálne na jeho poste skúša Vladimíra Kúkola zo Spišského Podhradia a na teste je aj mladý český ofenzívny záložník Jan Králík z Rimavskej Soboty.


Nachádzate sa tu:
Domov»Futbalnet»Ružomberok pravdepodobne bez Ráka a so Sivčevičom