Rusedski možno v britskom kádri v marci proti Ukrajine

SITA|29. sep 2008 o 20:33

Britský tenista s kanadským pôvodom Greg Rusedski by sa mohol objaviť v kádri svojej krajiny 6. - 8. marca v stretnutí finálového 2. kola I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára.

LONDÝN. Britský tenista s kanadským pôvodom Greg Rusedski by sa mohol objaviť v kádri svojej krajiny 6. - 8. marca v stretnutí finálového 2. kola I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov proti Ukrajine. Črtajúci sa comeback 35-ročného ľaváka, v októbri 1997 štvrtého v rebríčku ATP, naznačil David Lloyd, brat kapitána tímu Johna Lloyda.

"Som s Gregom v nepretržitom kontakte a viem, ako veľmi mu leží na srdci počínanie si britského družstva v tejto súťaži. Cítim, že by pre zlepšenie stavu urobil všetko, čo je v jeho silách. Ešte som to síce nekonzultoval s mojím bratom, ale kto by poprel, že Rusedski v kádri by bol obrovským prínosom?" cituje Davida Lloyda denník The Times. Britov extrémne sklamala nedávna prehra 2:3 na wimbledonskej tráve s Rakúskom v zápase o účasť vo svetovej skupine.

Držiteľ 15 singlových titulov Rusedski oficiálne ukončil svoju aktívnu činnosť pred sedemnástimi mesiacmi a do úvahy by zrejme prichádzalo najmä jeho nasadenie k deblovému špecialistovi Jamiemu Murrayovi, aby mal Andy Murray voľné ruky pre dvojhru.


Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Rusedski možno v britskom kádri v marci proti Ukrajine