Remíza Michaloviec so Šaľou bola napokon spravodlivá

Sportnet|30. sep 2013 o 00:00

Futbalistom šalianskeho Dusla sa proti zástupcovi Zemplína darí.

Futbalistom šalianskeho Dusla sa proti zástupcovi Zemplína darí, keďže bodovali po návrate do druhej ligy aj vo štvrtom dueli, v ktorom boli favoritom podľa postavenia v tabuľke hostia.

ŠAĽA. Michalovčania mali síce v prvom polčase viac z hry vďaka dobrej hry stredovej formácie, ale domáca obrana tomuto súperovi a ani najlepšiemu strelcovi súťaže Hamuľákovi veľa nedovolila.

Nový lodivod domácich Ondrej Takács nasadil do druhého polčasu dvojicu najlepších strelcov Gešnábela s Čurgalim (pozn.: strelili po 3 góly), čo sa odzrkadlilo aj v ofenzíve, keď domáci mali dve dobré strelecké príležitosti.

V závere mali výhodu dvoch štandardiek hostia, ale domáca defenzíva v dueli, ktorý skončil spravodlivou remízou, odolala.

„Vedeli sme, že postavenie domácich v tabuľke nezodpovedá ich predvedeným výkonom, čo sa aj v dueli potvrdilo. Aj keď sme mali najmä v prvom polčase viac z hry, proti výbornej defenzíve domácich sme toho veľa nevymysleli, najmä v pokutovom území. Stretnutie sa nakoniec skončilo spravodlivou deľbou bodov,“ zhodnotil tréner Michaloviec Jozef Bubenko.

„Musím chlapcov pochváliť za dobrý výkon proti favorizovanému súperovi. V defenzíve to klapalo bezchybne, nakoľko sme súpera do vážnejšej streleckej príležitosti nepustili. Po prestriedaní to bolo v našej útočnej fáze lepšie, škoda, že sme neskórovali,“ okomentoval duel domáci kormidelník Ondrej Takács.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Remíza Michaloviec so Šaľou bola napokon spravodlivá