Real Madrid a Manchester United sa zaujímajú o Gómeza

SITA|25. feb 2009 o 18:43

Futbaloví giganti Manchester United a Real Madrid sú údajne najvážnejšími záujemcami o služby útočníka nemeckej reprezentácie Maria Gómeza.

MANCHESTER. Futbaloví giganti Manchester United a Real Madrid sú údajne najvážnejšími záujemcami o služby útočníka nemeckej reprezentácie Maria Gómeza obliekajúceho si dres nemeckého klubu VfB Stuttgart.

Dvadsaťtriročného kanoniera by pritom podľa portálu Goal privítali vo svojich radoch aj v FC Barcelona či Manchester City. Rodák z Riedlingenu Gómez v 31 zápasoch tejto sezóny nastrieľal súperovým brankárom 24 gólov. Hoci má nemecký Hráč roka 2007 so Stuttgartom zmluvu s platnosťou do roku 2012, predpokladá sa, že v lete by za odstupné minimálne 35 miliónov eur (suma zakotvená v jeho kontrakte za predčasné prerušenie spolupráce s VfB - pozn. SITA) mal putovať do niektorého z európskych veľkoklubov.

Športový riaditeľ šiesteho tímu z uplynulej domáceho ročníka Jochen Schneider si predstavuje finančnú kompenzáciu na úrovni 50 miliónov eur. Ešte minulý rok vyhlásil, že Gómez "je najlepším nemeckým útočníkom súčasnosti. Mariova cena neklesla, naopak ešte stúpla."

Nachádzate sa tu:
Domov