Rafter sa stal kapitánom austrálskeho tímu na Junior Davis Cup

SITA|18. mar 2009 o 14:35

Bývalý špičkový austrálsky tenista Patrick Rafter sa stal kapitánom národného mládežníckeho tímu chlapcov do 16 rokov na Junior Davis Cup.

MELBOURNE. Bývalý špičkový austrálsky tenista Patrick Rafter sa stal kapitánom národného mládežníckeho tímu chlapcov do 16 rokov na Junior Davis Cup BNP Paribas pod hlavičkou Medzinárodnej tenisovej federácie ITF. Informácia priniesla internetová stránka národnej asociácie Tennis Australia (TA). Družstvo pod jeho vedením sa predstaví 15. - 20. apríla v regionálnej ázijsko-oceánskej kvalifikácii v Sheppartone v štáte Victoria na prírodnej tráve. Štyri najlepšie výbery zo šestnástich postúpia na septembrový finálový turnaj do Mexika.

Tridsaťšesťročný dvojnásobný šampión z newyorských grandslamových US Open (1997, 1998) a niekdajší líder svetového rebríčka ATP Rafter absolvuje vo štvrtok v mexickom Los Cabos svoj debut vo veteránskom seriáli Outback Champions Series. Vo štvrťfinálovom 1. kole sa stretne s domácim Luisom Herrerom. Víťaz bude v piatkovom semifinále čeliť nasadenému Američanovi Jimovi Courierovi.

Nachádzate sa tu:
Domov»Tenis»Davis Cup»Rafter sa stal kapitánom austrálskeho tímu na Junior Davis Cup