Prešovskí futbalisti víťaznú zostavu meniť nechcú

(Autor: TASR/Milan Kapusta)
_novy|28. jún 2016 o 00:00

O ambíciách Prešova sme sa zhovárali generálnym manažérom 1. FC Tatran Marekom Trávničkom.

Jedenásť dní dovolenky a dvadsaťtri dní prípravy. To sú základné časové údaje, ktoré vyplnia hráčom Tatrana Prešov obdobie od postupu z druhej ligy do štartu nového ročníka Fortuna ligy.

PREŠOV. Euforické obdobie spôsobené oslavami postupu sa skončilo, nastáva režim tvrdej prípravy. Futbalisti 1. FC Tatran Prešov vstúpili do tréningového procesu na nový súťažný ročník.

Veľa času naň do začiatku fortunaligovej sezóny mať nebudú, úvodné kolo je na programe už 16. júla. O to svedomitejšie budú musieť zverenci trénerského dua Varga – Karaffa k jednotlivým dávkam pristupovať.

O ambíciách Prešova sme sa zhovárali generálnym manažérom 1. FC Tatran Marekom Trávničkom.

Od chvíle, keď vaše mužstvo spečatilo postup do Fortuna ligy, uplynuli už takmer dva týždne. Pominul prvotný radostný ošiaľ?

„Dá sa povedať, že áno. So smiechom poviem, že u mňa to pominulo už po pár minútach. Od tej chvíle sme si totiž naplno začali uvedomovať, čo všetko bude potrebné vykonať do začiatku nového ročníka. Prakticky okamžite sme museli podať prihlášku, vyplniť papiere na licenčné konanie a riešiť množstvo ďalších veci“

S akými slovami ste sa s hráčmi a realizačným tímom rozchádzali pred ich nástupom na pomerne krátke dovolenky?

„Bezprostredne po poslednom zápase som mužstvu tlmočil slová majiteľa klubu, ktorý v tom čase nemohol byť na štadióne prítomný. Šlo o gratuláciu k postupu a vyslovenie želania, aby mužstvo zostalo pokope aj pre nasledujúcu sezónu.“

Odrazí sa splnenie cieľa v druhej lige aj na výplatných páskach hráčov?

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Prešovskí futbalisti víťaznú zostavu meniť nechcú