Predseda jovického futbalového klubu bude v odvete tajomníčiť

Dohrávka. V dohrávke sa Jovičania vracali z Rakovnice s troma bodmi.
Dohrávka. V dohrávke sa Jovičania vracali z Rakovnice s troma bodmi. (Autor: kcs)
Sportnet|18. feb 2015 o 00:00

Po jesennej časti sa v klube TJ Mladosť Jovice zmenil predseda klubu a mužstvo zimuje na piatom mieste.

Neduhom bola inzultácia rozhodcu v Nižnej Slanej.

JOVICE. Futbalisti Jovíc v posledných jesenných častiach na trávnikoch II. triedy zimovali rôzne. Pred rokom na ôsmom, pred dvoma na štvrtom a pred tromi sezónami až na desiatom mieste.

Tentoraz im patrí piate miesto na ktorom prezimujú.

Čiernym víkendom bol zápas na ihrisku lídra

Jovičania v domácom prostredí trikrát zvíťazili, raz uhrali nerozhodný výsledok a utŕžili jedinú prehru. Vysoko zdolali Čoltovo až dvojciferným skóre, neskôr rezervu Krh. Dlhej Lúky i v oslabení po vylúčení P. Tomiho a taktiež si poradili s Plešivcom.

O gól prehrali s Pačou a v úvodnom kole s Ml. Brzotín ratovali aspoň bod po premenenej penalte P. Tomim dve minúty pred koncom.

To čo doma stratili, sa snažili získať na pôde súperov. V dohrávke zdolali Rakovnicu rozdielom triedy, keď mali od 73. min. početnú výhodu po vylúčení domáceho gólmana.

Druhé víťazstvo si zaknihovali v Kečove. S prehrou sa vracali z Kružnej, Gemerskej Hôrky B a z pôdy lídra Nižnej Slanej, kde sa zápas predčasne ukončil z dôvodu inzultácie rozhodcu hráčom hostí R. Farkašom. Či už bol dôvod akýkoľvek, Jovičania si mali emócie udržať na uzde.

K horšiemu umiestneniu prispelo viac dôvodov

„Nedopadlo to celkom podľa mojich predstáv nakoľko som myslel, že budeme v prvej trojke, ale mužstvo veľakrát nenastúpilo plnom nasadení a chlapci nemali chuť na tréningy, alebo buď boli tí lepší hráči zranení, alebo išli za robotou do zahraničia ako aj ja sám. Začali sme zle sezónu, potom sme sa zotavovali pomaličky. Zahrali sme dobré zápasy s Čoltovom doma, druhy výnimočný zápas bol s Dlhou Lúkou, keď sme desiati dokázali zvíťaziť nad celkom silným mužstvom, keď nechal každý jeden hráč srdce na ihrisku. Škoda, že také zápasy sú len veľmi zriedkavo. Potom prišiel zápas s Nižnou Slanou, keď mužstvo vycestovalo veľmi oslabené a chlapci nemali chuť na hru a aj s pomocou rozhodcu to dopadlo tak, ako dopadlo, čo veľmi zaťažilo situáciu mužstva. Posledné tri zápasy ma potešili, nakoľko sa nám podarilo vyhrať všetky tri, ktoré sme už odohrali v plnom nasadení a každý hral s chuťou. Keby mužstvo tak hralo od začiatku sezóny mohli by sme byť medzi prvou dvojkou, ale bohužiaľ. Dúfam, že budeme naďalej viesť futbal a len k lepšiemu to bude smerovať,“ hodnotil jeseň predseda klubu TJ Mladosť Jovice Martin Doboš.

Do odvety s novým predsedom

Po jeseni na hráčskej schôdzi došli formálnej zmene na poste predsedu klubu.

„Novým predsedom sa stal Štefan Doboš, ktorý doteraz vykonával funkciu vedúceho mužstva. Bola to dohoda, nakoľko ja pracujem vonku a často nie som cez víkendy doma. Na diaľku sa klub viesť nedá, ale ostal som tajomníkom a naďalej budem vykonávať funkciu manažéra ISSF klubu.“ uviedol M. Doboš.

„Zimná príprava bude skromná, ale v odvete sa chceme umiestniť čo najlepšie,“ dodal nový predseda TJ Mladosť Jovice, Štefan Doboš.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Predseda jovického futbalového klubu bude v odvete tajomníčiť