Pre Podhradčanov sú jarné body v nedohľadne

Sportnet|4. máj 2009 o 00:00

Piatoligisti z Krásnohorského Podhradia ani v piatom jarnom kole nebodovali a záchranárske práce sa stali realitou. Po jesennej remíze na pôde Lokomotívy Košice B ich súper doma jednoznačne prevýšil a zaslúžene si odviezol tri body.



KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE. Hostia sa rýchlym gólom ujali vedenia po priamej strele Lorinčáka už po piatich minútach hry. Podhradčania sa snažili manko zmazať, ale Bodnár i Piater mierili tesne vedľa tyče. Po prestávke ich ešte napodobnil Breuer, ktorý mal najbližšie k vyrovnávajúcemu gólu, ale jeho krížna strela taktiež minula vzdialenejšiu tyč hosťujúcej brány.

Trojka v rýchlom slede

Útočnejší hostia sa vrhali do protiútokov, ale najprv Lorinčák minul odkrytú časť domácej brány a neskôr po jeho úniku zachraňoval gólman Zakhar. Domáci znervózneli, často chybili a k pohode im neprispeli ani výmeny názorov s nespokojnými divákmi. Postupne i kondične odchádzali, čo patrične využili behavejší hostia na strelenie troch gólov v priebehu piatich minút záverečnej štvrťhodiny. Najprv poistil vedenie Motýľ, z následného protiútoku zvýšil Ferenčák a víťazstvo pečatil striedajúci Hvizdoš. "Pricestovali sme s jasným cieľom získať tri body. Máme mladé perspektívne mužstvo a talentovaní chlapci, ktorí chcú nájsť uplatnenie v áčku, musia vyhrávať aj v nižších súťažiach. Po jednogólovom vedení bolo ešte všetko otvorené, domáci boli trochu nebezpeční, ale druhý gól ich nalomil a po jednoznačne lepšom výkone sme zaslúžene zvíťazili," povedal po stretnutí spokojný tréner Lokomotívy B Dušan Ujhely.

Vizitkou kondičné resty

"Dlhodobé výpadky z tréningového procesu sa u viacerých hráčov prejavili aj v dnešnom zápase. Záverečnú polhodinu už kondične ani psychicky nezvládame a inkasujeme rozhodujúce góly. V doterajších jarných kolách sme, paradoxne, mali stále viac šancí ako naši súperi, ale hrá sa na góly a niekedy nám k úspešnému zakončeniu chýba aj kúsok športového šťastia. Súťaž však musíme dohrať, nech to už dopadne akokoľvek," uviedol tréner FK Krh. Podhradie Zoltán Breuer.

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Pre Podhradčanov sú jarné body v nedohľadne