Popradskí hokejisti inkasovali tri góly počas vlastnej presilovky

Kuriozita. Trenčín dal tri góly v oslabení.
Kuriozita. Trenčín dal tri góly v oslabení. (Autor: riso)
Sportnet|20. jan 2014 o 00:00

Ani to ich ale nezlomilo a napokon otočili nepriaznivý stav súboja s Trenčínom z 2:4, aby vyhrali 5:4 po predĺžení.

Kuriózny zápas sledovali včera diváci na popradskom zimnom štadióne. Domáci v súboji proti Trenčínu inkasovali až tri góly počas vlastnej presilovky. Ani to ich ale nezlomilo a napokon otočili nepriaznivý stav z 2:4, aby vyhrali 5:4 po predĺžení.

POPRAD. Víťazný presný zásah kamzíkov zaknihoval v 64. minúte počas presilovky útočník Samuel Mlynarovič.

„Divákom sa zápas musel páčiť. Padlo veľa gólov a boli v ňom aj kuriózne momenty. Dostali sme až tri góly počas našej presilovky, čo sa dosť často nestáva. Súpera sme ale prestrieľali a nakoniec sa v predĺžení priklonilo šťastie k nám,“ uviedol strelec rozhodujúceho gólu.

Jeho slová potvrdzuje fakt, že pomer striel na bránu vyznel jednoznačne v prospech domácich (54 ku 30).

Masalskis je osobnosť

Po prvej tretine viedli Podtatranci 2:1. V 22. a 23. minúte však počas vlastného oslabenia zaznamenali vojaci dva góly, čo sa len tak nevidí. Brankára Sidora po tomto momente nahradil Lotyš Edgars Masalskis.

V 36. minúte však aj on inkasoval, dokonca rovnako počas presilovej hry Popradu. Ďalší puk už ale za svoj chrbát nepustil a aj vďaka nemu sa tak podaril jeho spoluhráčom dokonalý obrat.

„Po druhej tretine nasledoval v šatni zvýšený hlas zo strany trénera i kapitána. Povedali sme si, že sa budeme tlačiť do brány a strieľať. Do tretej tretiny sme nastúpili aktívne, mali sme tlak i šance. Aj ja som tam mal tutovku, ktorú mi brankár Lašák chytil na bránkovej čiare. Som rád, že v predĺžení sa šťastie usmialo na nás a že máme aspoň dva body. Tabuľka je veľmi vyrovnaná, snažíme sa v nej dostať na tretie miesto,“ poznamenal Mlynarovič. Ako zdôraznil, príchod skúseného lotyšského gólmana v šatni všetci privítali. „Je to hráč veľkého formátu, či už na ľade, alebo v kabíne, či na tréningoch. Je to pre nás veľká vzpruha, že ho tu máme. Dúfame, že nám v ďalšom priebehu sezóny pomôže.“

Súvisiaci obsah

Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Popradskí hokejisti inkasovali tri góly počas vlastnej presilovky