Podhradčania bojujú o post najlepšieho piatoligistu Gemera

Dva góly. Jaroslav Piater sa vrátil s dvoma gólmi.
Dva góly. Jaroslav Piater sa vrátil s dvoma gólmi. (Autor: kcs)
Sportnet|14. jún 2012 o 00:00

Na pôdu posledného celku do Košickej Novej Vsi cestovali futbalisti Krásnohorského Podhradia.

Trojbodovým zápisom zásluhou Jara Piatera sa tak nateraz v kole pred záverom súťaže stali čo do postavenia v tabuľke najlepším gemerským mužstvom.

KRÁSNOHORSKÉ PODHRADIE. I keď o osude domácich je už rozhodnuté, Podhradčania cestovali na zápas v kompletnom zložení s cieľom zabojovať o tri body.

Polčas bol prakticky vyrovnaný, ale v záverečnej desaťminútovke šli do vedenia hostia, keď krížnu prihrávku Prónyaia zužitkoval Piater na strelenie gólu.

Po prestávke prebrali iniciatívu domáci, ktorí hostí zatlačili, ale vyrovnávajúceho gólu sa nedočkali. Hostia naopak po úniku Piatera dosiahli v závere druhý, rozhodujúci gól.

Hostia odchádzali na zápas v kompletnej zostave futbalovo naladení, pretože si mysleli, že domáci sa nezídu ani v predpísanom počte, nakoľko v predošlom kole cestovali do Šace nekompletní a pre pokles hráčov pod sedem sa zápas ani nedohral a bol kontumovaný.

„Opak bol pravdou. Domáci boli disciplinovaní a na rozlúčkový zápas doma sa zišli v plnom počte, pričom na striedačke sedelo ďalších sedem hráčov. V zápase sme si zodpovedne plnili naordinovanú taktiku, dobre sme hráčov súpera pokrývali a obrana pracovala spoľahlivo. Kapitánsku pásku si po troch týždňoch odpykaného trestu za červenú kartu nasadil opäť Jaro Piater. Tento výpadok ho herne neoslabil, nenarušil jeho psychiku a dosiahol v samom závere dokonca aj hetrik, ale tretí gól mu však arbitri pre postavenie mimo hry neuznali,“ povedal tajomník FK Krh. Podhradie Ladislav Jobbáď.

V poslednom kole hostia Podhradčania Geču. „V zápase, v ktorom už o nič nejde, chceme produkovať predovšetkým kombinačný futbal. Prípadné víťazstvo nás s určitosťou pasuje za najlepšieho piatoligistu Gemera, nakoľko Polomčania na nás strácajú bod a Gemerská Hôrka tri. V poslednom zápase sezóny si už nezahrá Prónyai, ktorého stopne štvrtá žltá karta,“ dodal L. Jobbáď.


Súvisiaci obsah

Najčítanejšie
Najnovšie
4 hod
24 hod
7 dní
Nachádzate sa tu:
Domov»Sportnet na východe»Podhradčania bojujú o post najlepšieho piatoligistu Gemera